Sunday, November 24, 2019

Lagu Ost Drama Setelah Ku Dimiliki

Lagu Ost Drama Setelah Ku Dimiliki | Disebabkan ada yang search mencari lagu Ost drama ini gigih la Cik Ash kongsikan dekat blog, curi-curi masa taip entri ni dekat blog. Biasa la sibuk dengan urusan peribadi kadang blog malas nak buka hihihi. Terima kasih kepada korang yang sudi membaca dan memberi komen dekat entri Entri Terbaik Bulan Oktober 2019.

Lagu Ost Drama Setelah Ku Dimiliki

Drama ini bagi Cik Ash best kadang tu siap emosi hahaha, drama ini Cik Ash tak sempat nak layan dekat tv banyak tengok online dekat youtube tv3 jer pun hihihi. Jom la kita tengok lagu apa yang ada dalam drama Setelah Ku Dimiliki.

Lagu Tema 

Tajuk Lagu : Damaikanlah 
Penyanyi : Ika Mustafa
Lirik : Jo Haq & Ahmad Izham Omar



Manakala antara lagu lain yang terdapat dalam drama Setelah Ku Dimiliki ialah :- 

Tajuk Lagu : Sumpah 
Penyanyi : Aina Abdul 
Lagu & Lirik : Aina Abdul 

Tajuk Lagu : Yang Ku Rindu 
Penyanyi : Idayu 
Komposer : Yunfadzil, Yazer Yusof & Jass 
Lirik : Ikhwan Fatanna & Yazer Yusof 

Tajuk Lagu : Merindu 
Penyanyi Iza'an 
Komposer & Lirik : Kanda

Tajuk Lagu : Pudar 
Penyanyi : Indah Ruhaila 
Komposer & Lirik : Amylea

Tajuk Lagu : Fahami Cinta 
Penyanyi : Zaaim 
Komposer : Kadok 
Lirik : Tam Spider 

Tajuk Lagu : Peneman 
Penyanyi : Hazama
Lagu & Lirik : Tam

Tajuk Lagu : Hanya Milikmu
Penyanyi : Ir Radzi 
Lagu & Lirik : Ir Radzi 

Tajuk Lagu: Bukan Bahagiaku 
Penyanyi : 

Tajuk Lagu : Bukan Bahagiaku 
Penyanyi : Kay Khydir 
Komposer : Azlan Abu Hassan
Lirik : Abie Abdullah

Tajuk Lagu : Stay 
Penyanyi : Ir Radzi 
Lagu & Lirik : Ir Radzi 
Video : https://www.youtube.com/watch?v=NELfWlbH0Nk

Tajuk Lagu : Bukan Lagi
Penyanyi : Aman Aziz
Composer: Ikhwan Fatanna (Nova Music) & Omar K (Replay Music) Lirik: Ikhwan Fatanna (Nova Music) & Omar K (Replay Music)

Tajuk Lagu :Cinta Terakhir 
Penyanyi : Ir Radzi 
Lagu & Lirik : Ir Radzi

Tajuk Lagu : Biar Saja 
Penyanyi : Azzam Sham
Komposer : Sang Hitam & Rudy Kasmaran
Lirik : Sang Hitam 

Tajuk Lagu : Terakhir Kali
Penyanyi : Atikah Zaki
Lagu & Lirik : Norule Habibi

Tajuk Lagu : Khayalan
Penyanyi : Kucaimars
Komposer : Romeo & Ezra Kong 

Tajuk Lagu : Rintik Hujan 
Penyanyi : Akma 
Lagu & Lirik : Kautsar

Tajuk Lagu : Kau Yang Terbaik
Penyanyi : Maulana Mohamed
Lagu & Lirik : Maulana & Kautsar



Ok la korang itu jer antara lagu yang Cik Ash jumpa dalam Drama Setelah Ku Dimiliki ni. Ada lagu yang pernah dengar sebelum dan ada yang tidak pernah dengar. So korang kalau teringin nak tengok antara lagu ost drama yang lain boleh singgah baca dekat OST Lagu Drama .

#ostdramasetelahkudimiliki
#dramasetelahkudimiliki
#cikash


#cikashdotcom

No comments:

Post a Comment