Friday, January 17, 2020

Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipedotcom | Assalamualaikum...Hai, santai Hari jumaat ni, Cik Ash saja-saja buka blog nak join giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger. Sambil-sambil tunggu nak kejutkan suami bangun pergi jumaat satlagi kita update la blog hihihi. 



Giveaway ni dianjurkan bersempena dengan hari lahir beliau yang jatuh pada 1 Januari 2020 baru-baru ni. Eh rupanya kita kongsi hari lahir bulan yang sama, Cik Ash hunjung bulan ni. Hihihi..

Syarat-syarat untuk join giveaway pun mudah tak ada susah mana so kalau korang teringin nak join giveaway ni klik banner di atas untuk join dan tengok syarat-syaratnya. Tarikh tutup penyertaan pada 31 Januari 2020 jam 11.59mlm.

Dalam syarat itu perlu nyatakan hadiah mana kita nak, Cik Ash pilih Hadiah 4, harap ada rezeki nanti hihihi. Jom korang join giveaway ini. Ok la korang Cik Ash undur diri dulu ya. Jumpa lagi nanti. 

No comments:

Post a Comment