Saturday, May 2, 2020

author photo

Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger | Assalamualaikum... Saja-saja suka nak join giveaway share resepi dari blogger mamapipie dan cariblogger, terima kasih kepada korang yang sudi memberi komen Vits Lancar Kempen Bantuan Derma Pakaian Perlindungan Diri PPE Untuk Hospital Kuala Lumpur.


Syarat-syarat penyertaan:

1. Mestilah blogger yang mempunyai akaun bank Malaysia (senang nak bank in hadiah)
2. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com & https://cariblogger.com di dalam bloglist korang
4. Pilih satu resepi dalam blog korang yg korang nak share dgn mama dan paste perkataan beserta link ni di bawah post resepi korang tu.

Resepi Dari Blog Cik Ash : Daging Goreng Resepi Ibu Mentua

5.. Buat satu blog post penyertaan dan pastikan dalam post tu ada banner di atas dan link ke post ini. Letak link resepi korang tu dlm post penyertaan ni.
6. Tinggalkanlink penyertaan korang di pust ini. Tu je,, Senang kan.

Tarikh tutup penyertaan pada 5 May 2020


P/S: Kalau korang takde entry resepi dalam blog, jangan risau ye, korang boleh ambil mana-mana resepi dalam blog mama dan letak dalam post korang. Jangan lupa letak credit utk mama tau. Resepi mama di sini

Dari semasa ke semasa mama akan random pilih resepi peserta dan share dalam blog mama ni. Jangan risau nanti mama akan credit pada owner nanti. Mama akan senaraikan nama peserta mengikut link resepi di blog mereka nanti. So, bolehlah kita tengok-tengok resepi yang ada dalam segment ni kan.. 


Hadiah:

4 orang pemenang akan dipilih. Setiap pemenang akan memenangi RM 50 setiap sorang. Mama akan buat undian, insya Allah.

Jemput ye sama-sama memeriahkan segment ni.

1 komentar:

avatar
mamapp delete May 3, 2020 at 11:47 PM

Tq ciknash sudi support segment mama.. mama.masuk sininguna HP.tak.nampak pula bloglist.. sudah letak.tak.blog penaja Dlm bloglist?

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post