Wednesday, July 8, 2020

author photo
Resepi Asam Pedas Ikan Pelaling @ Temenung #resepiasampedas #asampedasikan | Assamualaikum dan Salam Sejahtera. Untuk entri petang ni   cik ash nak kongsikan dengan korang semua satu resepi masakan iaitu resipi asam pedas ikan pelaling atau ikan temenung.cara cik ash masak simple2 je.special kali ni kebiasaannya cik ash kongsi entry resepi untuk korang baca tapi untuk kali ni kelainannya adalah cik ash buat dalam versi atau bentuk video di channel cik ash sendiri.




Untuk follower blog cik ash sudi2 lah korang ke channel youtube cik ash dan jangan lupa subscribe channel cik ash sebagai sokongan dan dokongan dari korang semua.Ok la entri ringkas jer hari ini.. jumpa lagi nanti kalau ada masa free Cik Ash berkongsi entri yang lain. 

This post have 4 komentar

avatar
Rabiahtul adawiyah delete July 8, 2020 at 11:02 PM

Hai kak lama rabia tak singgah ke sini . Done follow youtube akak. Sedapnya asam pedas

Reply
avatar
Abam Kie delete July 11, 2020 at 8:34 PM

Jrg buat asam pedas ikan termenung. Biasanya ikan tenggiri atau merah. Tp nanti nak cuba gak ike ni sbb nak cari kelainan.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post