Wednesday, July 1, 2020

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com | Assalamualaikum...Hai, segmen kedua pulak Cik Ash join hari ini ialah segmen dari blog Shida. Bagus sangat segmen macam ni sebab dah agak lama tak blogwalking blog sejak bercuti main laptop lama-lama ni. 

Syarat-syarat untuk mudah dah korang ke blog Shida klik banner di atas untuk tengok syarat-syarat. Di dalam syarat itu ada yang diperlu diceritakan mengenai "Apa yang korang suka tentang blog Shida"

Cik Ash mengenali blog shida masa tu belum kahwin lagi selalu juga masuk blog shida untuk baca entri yang di kongsi tapi tak tinggal jejak.. Sejak dah kahwin kurang dah blogwaking blog kawan-kawan hahaha, sibuk dengan urusan rumah tangga la kononnya. Suka baca blog shida banyak pengkongsian yang menarik. Tambah blog Shida tidak pernah berubah warna tetap warna biru.. bila masuk blog sejuk jer hihihi...

Apa yang ditunggu tu korang jom cepat join segmen simple ni sambil-sambil update entri boleh kita tambahkan rakan-rakan baru dalam dunia blog yang sudah berkembang sekarang dah ramai muka baru. Muka lama dah nak tergelam ni hahaha.  So kalau korang join segmen ni klik banner di atas itu. Segmen nie masih  berlangsung lagi dari 24 Jun 2020 sehingga 13 Julai 2020.. So masih ada masa lagi nak join ya....

No comments:

Post a Comment

ash.rie8506@gmail.com