Wednesday, October 7, 2020

author photo
Eh Ada On Going Iklan Nuffnang Oktober 2020 | Assalamualaikum... Hai, semalam Cik Ash sahaja-sahaja nak usha web nuffnang. Rasa dah tak tengok sejak tak ada nampak bayang-bayang iklan dekat blog.


Sehari dua ni bila buka blog ada ternampak iklan baru nuffnang. So semalam terus la intai nuffnang, terkejut Cik Ash tengok ada dekat bahagian earning CPUV On Going untuk tarikh 1 Oktober 2020. Last dapat iklan On Going pada bulan Mar aritu. Alhamdulilah rezeki menabung harap akan bertambah la iklan nanti dekat blog.


Iklan CPUV On Going itu adalah #McCafeBelanjaRasa. Terima kasih nuffnang. Dah lama tak merasa cash out nuffnang ni last pada tahun 2018. Harap nufnang bagi la iklan banyak-banyak dekat blog hihihi. Ok la korang semua itu jer nak bagitahu pasal nuffnang yang dah sepi sekarang timbul balik dengan iklan baru.

1 komentar:

avatar
Farrah MF delete October 8, 2020 at 10:49 AM

Congrats, Ekin. Ada lagi eh iklan nuffnang...😊

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post