Wednesday, October 14, 2020

author photo
Eksklusif Cabutan Bertuah Vits Kini Kembali Lagi | Assalamualaikum...hari ini Cik Ash ingin berkongsi satu info mengenai syarikat makanan iaitu Vit Makanan merupakan pengeluar dan pengilang jenama Vits yang telah bertapak di Malaysia sejak 1975 baru-baru ini telah melancarkan program Cabutan Bertuah berkolabarasi bersama sebuah pasaraya terbesar Malaysia AEON yang telah mendapat sokongan yang sangat menggalakkan Program VIT'S AEON CABUTAN BERTUAH yang telah berlangsung sebelum ini dari tarikh 13 Ogos hingga 16 September 2020 telah berjaya dimenangi oleh seramai 54 pemenang. 
Apa yang anda perlu lakukan adalah dengan hanya membeli produk VIT'S dari Pasaraya AEON seluruh Malaysia dan imbas kod yang terdapat di paket. Nobor bertuah akan dicabut secara live di Facebook Vits pada setiap hari khamis jam 12 tengahari.Tetapi jangan berasa kecewa jika anda terlepas tawaran hebat itu,kerana Vit's sekali lagi telah melancarkan program cabutan bertuah ini musim kedua.

VIT'S EXCLUSIVE LUCKY DRAW bakal bersiarang langsung pada waktu iaitu,pada jam 12 tengahari setiap hari Khamis di Faceboook Pages Vits. Pelbagai hadiah menarik untuk anda menangi setiap minggu, Apa yang anda perlu lalukan adalah :-
1) Dapatkan produk 2 pek Vits Italian Mi Goreng Bolognese dan Aglio Olio di pasaraya terdekat anda atau secara online. 
2) Scan QR code untuk sertai cabutan bertuah ini. 
3) Isi informasi di dalam boring tersebut.
4) Nyatakan 5 angka bertuah anda.
5) Masukkan resit pembelian 2 produk VITS ITALIAN MI GORENG
6) Nantikan setiap Khamis di facebook live untuk undian secara live
Hadiah yang menanti pemenang Vits Exlusive Lucky Draw adalah seperti berikut :- 

Grand Prize                Vespa Sprint 150
1st Prize: Iphone 11 Pro Max / Samsung Galaxy Z Flip

2nd Prize: Nintendo Switch / Realme 6 Pro

3rd Prize: Buffalo Pro Chef Plus Air Fryer / Toros 6L Pressure Cooker

Consolation Prize: MiGor Facemask + Vit’s Italian Mi Goreng SeriesPeraduan cabutan bertuah ini akan dilangsungkan sehingga 26 November ini di mana semua orang berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik cabutan bertuah bernilai sehingga RM20,000.00.

Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi Puan Baizura / Puan Syazwany di 03 6093 3999 / 012 5637098 atau emailkan ke baizura@vit.com.my

                            Facebook: Vits Noodles | Instagram: Vits Malaysia

This post have 0 komentar

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post