Wednesday, November 18, 2020

Bila Dah Pandai Guna Shopee Ni

 Bila Dah Pandai Guna Shopee Ni| Assalamualaikum...Hai korang semua, Cik Ash nak berkongsi dengan korang sekarang Cik Ash baru nak berjinak-jinak shopping di Shopee hahaha.. Ada jer barang yang nak dekat shoppe macam-macam ada. 





Rambang mata nak pilih barang dekat sana semuanya ada, tunggu masuk dalam troli lepas tu Cik Ash transfer online sebelum ni, lepas sekarang bila nak shopping di shopee boleh guna shopee pay lagi mudah nak guna tak payah kita nak transfer. 


Korang nak tahu barang apa yang Cik Ash shopping di Shopee, Cik Ash shoppig barang sebelum tarikh 11.11, kalau shopping time tarikh tu mesti barang banyak habis hahaha. Dua barang jer Cik Ash sempat shopping tu pilih barang penting untuk kegunaan di rumah ni. 






Dalam troli shopee ada lagi barang yang belum cashout.. Tengah duk pilih lagi... bila shopping tak ingat apa tengok semua barang cantik dekat sana.

No comments:

Post a Comment

ash.rie8506@gmail.com