Wednesday, November 18, 2020

author photo

 Bila Dah Pandai Guna Shopee Ni| Assalamualaikum...Hai korang semua, Cik Ash nak berkongsi dengan korang sekarang Cik Ash baru nak berjinak-jinak shopping di Shopee hahaha.. Ada jer barang yang nak dekat shoppe macam-macam ada. 





Rambang mata nak pilih barang dekat sana semuanya ada, tunggu masuk dalam troli lepas tu Cik Ash transfer online sebelum ni, lepas sekarang bila nak shopping di shopee boleh guna shopee pay lagi mudah nak guna tak payah kita nak transfer. 


Korang nak tahu barang apa yang Cik Ash shopping di Shopee, Cik Ash shoppig barang sebelum tarikh 11.11, kalau shopping time tarikh tu mesti barang banyak habis hahaha. Dua barang jer Cik Ash sempat shopping tu pilih barang penting untuk kegunaan di rumah ni. 







Nak Beli Pet Bag : https://shp.ee/kf8n27z


Dalam troli shopee ada lagi barang yang belum cashout.. Tengah duk pilih lagi... bila shopping tak ingat apa tengok semua barang cantik dekat sana.

This post have 3 komentar

avatar
Cik TK delete November 25, 2020 at 1:33 AM

Haha ni betul. Bila masuk shopee memang macam2 ada, jadi rambang mata. Lepas tu masuk cart. Lepas rasa betul2 kompem nak yang tu, terus checkout!

Reply
avatar
Cik Ash delete December 1, 2020 at 11:48 AM

CIK TK : ha ah kan masuk shoppe ni berhantu sungguh.

Reply
avatar
Tiara Sapphire delete December 2, 2020 at 9:38 PM

bila boleh shopping kat shopee ni mau rambang mata tengok barang..hehe ♕Tiara Sapphire♕

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post