Wednesday, December 16, 2020

author photo

KELUARGA BAHA DON Kini Kembali Dengan Musim Kedua Di Siri Viu Original | Assalamualaikum... Siapa pernah layan drama Keluarga Baha Don Musim Pertama berita baik korang drama ini dah ada musim kedua. Dah pun ditayangkan pada 3 Disember 2020. Pelakon  Keluarga Baha Don 

Drama ini mengandingkan pelakon-pelakon yang membintangi siri asal sebelum ini termasuk Jihan Muse, Mark Adam, Khir Rahman, Susan Lankestar, Sharifah Aleysha, Melissa Campbell dan ramai lagi yang melakonkan watak-watak asal mereka.


Dalam sekuel  musim kedua ni bakal mengembangkan barisan pelakonnya dengan pelakon baharu iaitu Tony Eusoff, Amy Mastura, Azman Hassan dan Marsha Milan.


Pengarah Dan Terbitan Produksi 

Drama Keluarga Baha Don diarahkan oleh Syed Fariz Syed Khairuddin, sebanyak 10 episod. setiap hari Khamis.


Sinopsis Keluarga Baha  Don 

Keluarga Baha Don mengisarkan Jo Do (Remy Ishak) dan Mat Don (Khir Rahman) yang berjaya melepaskan diri dari cengkaman penculik yang tidak mereka sangka. 


Sementara itu, saingan yang kejam datang untuk menghancurkan keluarga Baha. Bolehkah Jo yang lemah lembut menjadikan dirinya Don yang sukar dan memenangi kepercayaan rakan-rakannya yang diasingkan untuk menyelamatkannya?


Tonton Streaming / Muat Turun Keluarga Baha Don Musim 2 di Viu 

1 komentar:

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post