Friday, December 18, 2020

author photo

LIVE Muzikal Lawak Superstar | Assalamualaikum.. Untuk peminat rancangan show jangan lepaskan peluang menonton malam ni akan berlangsung Muzikal Lawak Superstar ,Bagi korang yang tak ada astro korang boleh menonton Muzikal Lawak Superstar 2 secara LIVE ada Cik Ash kongsi dekat bawah ni.


Muzikal


Muzikal Lawak Superstar 2 kembali menemui peminat mereka yang sukakan muzikal lawak, antaranya  adalah barisan pelawak, penghibur dan penyanyi yang berani bergabung dipentas untuk mempersembahkan Muzikal Lawak Superstar.


Baca Artikel : Senarai Peserta Muzikal Lawak Superstar 2


Program ini akan berlangsung dari Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya secara eksklusif di saluran Astro Warna HD (107) dan Astro Warna (127) pada setiap Jumaat,jam 9.00 malam mulai 18 Disember 2020.


Tonton LIVE Muzikal Lawak Superstar 2 Untuk menonton Live Muzikal Lawak Superstar 2 boleh pergi ke youtube astro gempak ataupun blog astro gempak. Selamat menonton kepada korang semua, semoga muzikal lawak superstar ni menceriakan korang. Cik Ash kongsi untuk yang tak ada astro dan tidak langgan Astro Warna kan. Muzikal lawak superstar ni ada juga kebaikan ada sampai mesej yang bagus. Lagi pulak ada Ustaz Fakhrul UNIC sertai tak sabar nak tengok persembahan kumpulan U.N.I nanti.

This post have 0 komentar

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post