Tuesday, December 15, 2020

author photo

Pizza Sambal Petai Dari US Pizza | Assalamualaikum... Alhamdulilah syukur dapat juga merasa makan pizza setelah sekian lama tak makan pizza hahaha. Kalau tak silap Cik Ash last makan pizza pada tahun lepas. Nampak tu lama sangat tak makan pizza. Kebetulan sangat pada 2 Disember 2020 aritu Cik Ash ada shopping dekat tesco.  


US Pizza


Baca Artikel : Barangan Tesco Menjadi Pilihan Cik Ash


Suami la dia pening nak beli makanan apa dekat mok, Cik Ash bagi cadangan cuba beli Pizza aritukan mok kata nak makan pizza. Kami pun singgah la di US Pizza. Pertama kali jejak kaki di US Pizza ni. Kalau tak silap Cik Ash US Pizza dah lama ada di kulim. 


Baca Artikel : Pertama Kali Order Online Domino's Pizza Sempena Kempen- It 's All About Yo




Pengalaman Cik Ash makan Sambal Petai Pizza daripada US Pizza ni, boleh diterima oleh tekak Cik Ash, kalau korang nak ubah selera nak makan sambal petai versi pizza boleh dapatkan di US Pizza. Tapi sayang beli untuk mak mentua dia tak makan biasa la bila penyakit asma menyerang kembali nak  tawar makanan apa tak nak makan. Tanya suami Cik Ash sedap ke Pizza Sambal Petai suami Cik Ash kata ok jer hahaha, suami ni bab makanan kalau tanya ok jer. Tapi kalau nak order berkali-kali menu sama tak la, hihihi.. Pizza Sambal itu ada juga kekurangannya. Pilihan atas korang sendiri nak cuba alami rasa pizza sambal petai itu. 


Ok la korang semua, Cik Ash out dulu ada nak buat kerja dekat rumah ni, kerja dekat rumah ni tak habis ada jer, biasa la rumah besar hahaha, nak buat sekali gus setiap hari tak larat. Hihihihi.

This post have 2 komentar

avatar
Rodiah Amir delete December 15, 2020 at 10:59 AM

Nanti cuba signature pizza mereka Cik Ash, Cheeseboat pizza. sedap makan panas-panas..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post