Wednesday, January 6, 2021

author photo

Performance On Google Search Year 2020 Blog Cik Ash | Assalamualaikum... Hai, Dah masuk tahun baru kena semangat menulis dekat blog setiap hari walaupun satu entri pun. Hahaha. Hari ini Cik Ash nak berkongsi Perfomance On Google Search Year 2020 di blog Cik Ash. 


Performance


Blog Cik Ash ni bukan blog yang popular pun bila tengok setiap bulan ada entri yang ramai cari di google dah syukur sangat. Kalau tengok dari bulan Januari hingga December ini blog Cik Ash ramai search resepi.. Dari pemerhatian Cik Ash dekat blog Cik Ash ni untuk bulan January hingga December 2020 ni kebanyakan entri yang ramai search adalah entri resepi terselit gak drama-drama yang Cik Ash ada kongsi dekat blog. Kalau korang belum berpeluang nak baca entri yang popular setiap di blog korang boleh baca di pengkongsian di bawah ni. 


Artikel Berkaitan :- 


👉 Entri Terbaik Bulan Januari 2020 Hingga April 2020

👉 Entri Terbaik Bulan Mei Hingga Jun 2020

👉 Entri Terbaik Bulan Julai Hingga September 2020

👉 Entri Terbaik Bulan Oktober Hingga December 2020


January 2020




February 2020

March 2020 



April 2020




May 2020



Jun 2020 


July 2020



August 2020


September 2020


Oktober 2020




November 2020


December 2020



Ok la korang itu jer entri kali ini, Terima kasih kerana sudi membaca entri ini, Jumpa lagi nanti entri yang lain akan menyusul nanti.

This post have 3 komentar

avatar
Misya delete January 6, 2021 at 5:46 PM

Kipidap! hehe.. Jemput join GA saya untuk menang wallet free original brand F.timber & Nichi :) http://www.aimisyahirah.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

Reply
avatar
Shahada Fauzi delete January 6, 2021 at 8:26 PM

wahhh..terbaik...tahun ni semoga blog kin lebih sukses..yeahhh!!

Reply
avatar
Cik Puan Ena delete January 20, 2021 at 12:18 AM

Wahh tahniah semoga tahun ni lagi banyak page di top 5 Google search

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post