Monday, February 8, 2021

author photo

Giveaway Sii Nurul (24 Januari - 20 Februari 2021) | Assalamualaikum... Ambik peluang hari ini kita update entri dekat blog sambil-sambil tu join giveaway daripada blog Sii Nurul ni. 


GA sii nurul

Syarat-syarat untuk join giveaway ini cukup mudah jer. So kepada korang yang nak join boleh klik Giveaway Sii Nurul (24 Januari - 20 Februari 2021.

This post have 11 komentar

avatar
sHaRiNa (opzzpinky.com) delete February 11, 2021 at 4:49 PM

Done follow awak sekali masukkan dlm bloglist

Dr segment yg sama
https://www.opzzpinky.com/2021/02/giveaway-sii-nurul.html

Gud luck

Reply
avatar
NaSa delete February 13, 2021 at 12:02 AM

singgah follow dari segmen yg sama.
goodluck cik ash 😄

Reply
avatar
Sii Nurul (Nurulatika) delete February 16, 2021 at 1:36 AM

Terima kasih sudi join ^^
Selamat bersegmen & all the best!

Reply
avatar
EkaTikah delete February 16, 2021 at 8:55 PM

hi. singgah drp giveaway yg sama. hehe

Reply
avatar
Alien Oren delete February 17, 2021 at 9:58 PM

jalan menyinggah dari segmen yang sama. good luck!

Reply
avatar
Cuya delete February 20, 2021 at 10:23 PM

Hai,jemput join Giveaway Cuya :)

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

Reply
avatar
iameunicegm delete February 21, 2021 at 7:27 PM

*knock knock*

Dropping by to say hi :)
All the best!

Visiting from https://sleekandpump.blogspot.com/

Reply
avatar
Sii Nurul (Nurulatika) delete February 23, 2021 at 12:48 PM

Terima kasih kerana sudi join giveaway ini.. Pemenang telah diumumkan. Boleh semak di entri ya ~
https://www.siinurul.com/2021/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway-sii.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post