Tuesday, February 23, 2021

author photo

Sample NESCAFE Latte Milk Tea | Assalamualaikum.. Baru-baru ni 10hbln Februari Cik Ash ada terima parcel daripada GDEX nak kata beli barang tak ada tertiba dapat SMS katanya barang dalam proses delivery.


nescafe


Tadaa barang GDEX yang Cik Ash dapat itu adalah Sample NESCAFE Latte Milk Tea, memang teruja bila dapat sample ni, di dalam parcel itu dapat 2 sachet. Cik Ash dah cuba minum Nescafe milk tea ni sedap diminum boleh diterima tekak Cik Ash sebab ianya tidak berapa manis. Ok kalau sesuai kepada korang tidak gemar minuman yang manis.

Kalau anda berminat nak dapat produk percuma dari nestle ni anda boleh jer register dekat https://www.dearnestle.com.my/ dah banyak Cik Ash  dapat produk dari sini. Siap ada dapat bag lagi. Nak tengok antara sample barang yang Cik Ash dapat boleh baca artikel di 👇👇👇


👉 Dapat Gift Nescafe Gold Dark Latte Dan Nescafe Original

This post have 14 komentar

avatar
Sha Mohamed delete February 23, 2021 at 11:07 AM

Sedapkan cik ash.. Tak manis gitu..

Reply
avatar
Nur delete February 24, 2021 at 1:50 PM

Saya tak pernah cuba lagi nescafe latte milk tea. Follow blog Cik Ash. :)

Reply
avatar
edahyukarim delete February 24, 2021 at 11:00 PM

Oh..baru eh?? boleh cari ni :P

Reply
avatar
mamapp delete February 25, 2021 at 1:36 PM

wah nak try juga la NESCAFE Latte Milk Tea.. macam mana la rasanya ye

Reply
avatar
Shikin Razali delete February 26, 2021 at 8:07 AM

Bolehlah cari kat pasaran sebab saya memang tak berapa gemar kalu manis² nie...😊

Reply
avatar
Ciktie delete February 26, 2021 at 10:25 AM

sedap ke cikash? nanti nak try la

Reply
avatar
Cik Ash delete February 26, 2021 at 7:56 PM

Ha ah sha xmanis.. Ekin boleh minum hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete February 26, 2021 at 7:57 PM

Ni baru cuba dapat sample hihihi..

Reply
avatar
Cik Ash delete February 26, 2021 at 7:58 PM

Ha ah baru.. Try cari hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete February 26, 2021 at 7:59 PM

Kalau biasa minum yg milk tea tealive tu lebih kurang rasa gitu la hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete February 26, 2021 at 8:00 PM

Cuba lq cari shikin.. Sama la cik ash kalau nescfe gini jarang nak beli n minum ni cuba boleh ditelan hahaha jangan jadi ketagih la aduhh

Reply
avatar
Cik Ash delete February 26, 2021 at 8:01 PM

Sedap boleh diterima minum sampai habis.. Hahaha bab minum necafe ni cik ash kurang bila try yg ni ok hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post