Saturday, May 15, 2021

author photo

 Lagu OST Drama Sabarlah Duhai Hati | Assalamualaikum... Lama sangat Cik Ash kongsikan ost drama dekat blog ni. Last post drama Bidadari Salju tu. Hahaha. Drama ini rasa tengah trending dekat TV3 sebab Opah cerewet tu hahaha. 


Sabarlah


Cik Ash layan drama asyik nak marah dengan Opah tu, ada jer tak kena dengan Fira nak cari salah jer.  


Lagu OST Drama Sabarlah Duhai Hati


Lagu tema 

Tajuk : Hanyut

Penyanyi : Black Hanifah

Komposer/Lirik : Adi Pawana/Rudy Nastria


👉Baca Artikel : Sinopsis Drama Sabarlah Duhai Hati


Antara lagu sisipan lain dalam drama Sabarlah Duhai Hati ialah :-


Tajuk : Peneman

Penyanyi : Hazama 

Komposer /Lirik : Tam Spider


Tajuk : Bayang 

Penyanyi : Akim Ahmad

Lagu : Hang Nadim

Lirik : Bunga Cantik/Hang Nadim


Tajuk : Peluk

Penyanyi : Stacy Anam

Lagu : Bunga Cantik

Lirik : Bunga Cantik/Hang Nadim


Tajuk : Penantian 

Penyanyi : Fieya Julia

Komposer : Ikhwan Fatanna/Wan Salleh

Lirik : Ikhwan Fatanna 


Tajuk : Cintaiku

Penyanyi : Datin Alyah

Komposer : Ikhwan Fatanna, Wan Salleh

Lirik : Arisz Ab Rahman, Ikhwan Fatanna

, Datin Hasniza


Tajuk : Janji

Penyanyi : Suffian Suhaimi

Komposer : Blanie Bakri & Wan Salleh

Lirik : Blanie Bakri 


Tajuk : Jodoh

Penyanyi : Neeta & Radityo

Komposer : Becky Zulkifli

Lirik : Becky Zulkifli


Tajuk : Dua

Penyanyi : Najwa Latif & Akwa  Ariffin

Komposer : Ell Gee

Lirik : Ell Gee & Akwa Ariffin


Tajuk : Semalam

Penyanyi : Aina Abdul

Komposer : Aina Abdul

Lirik : Aina Abdul


Ok la korang semua Cik Ash undur diri dulu, itu jer lagu-lagu yang terdapat dalam drama Sabarlah Duhai Hati ni, semua lagu ada yang pernah dengar.

This post have 2 komentar

avatar
Unknown delete June 1, 2021 at 8:02 PM

Haiii sorry tapi kenapa lagu yg scene Nazim mandikan Nadia kt tandas takde eh..ni lirik dia " Mencari bintang berkelilan walau ku tahu makin lebat hujan"

Reply
avatar
Cik Ash delete June 6, 2021 at 2:41 PM

Yg tu x jumpa lagu apa duk dengar banyak kali xleh tangkap siapa penyanyinya

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post