Tuesday, May 11, 2021

author photo

 VITS KAN ADA, MERIAHNYA RAYA | Assalamualaikum.... Bulan Ramadan di sambut oleh umat Islam di seluruh dunia pasti rasa teruja untuk menyambut ketibaan bulan suci ini walaupun dalam suasana yang sama macam tahun lepaskan? Mana taknya, tahun ni umat Islam di Malaysia masih perlu menjalani ibadah puasa dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Berkawal ni (PKPB).


vits
Yang istimewanya tahun ini, umat Islam dan boleh solat terawih macam biasa di masjid dan surau tapi arahan SOP yang ketat tetap perlu diambil kira, Bazaar Ramadan pun boleh beroperasi macam biasa dengan SOP yang sewajarnya demi menjaga keselamatan semua. Walaupun masih tak boleh merentas negeri untuk balik kampung masing-masing untuk menyambut Aidilfitri bersama keluarga tercinta, tapi kita tetap bersyukur sebab pihak kerajaan dah bagi sedikit kelonggaran dan wajib mematuhi segala perintah yang kerajaan Malaysia dan tetapkan. So harap-harap kita tak langgarkan peraturan yang telah ditetapkan ye. 


Disebabkan itu, Vit's jenama mi segera dan mi kering Halal yang telah bertapak di Malaysia sejak 46 tahun yang lalu ingin menjemput anda semua sempena menyambut Ramadan kali ini dengan peraduan Masak, Kongsi dan Menang dan melancarkan produk terbaru tau, Mi Segera Pek Istimewa Ramadhan
Produk ini sangat mudah dan cepat untuk disediakan ketika sahur atau berbuka puasa. Cara-cara untuk menyertai peraduan ini adalah :


1) Beli satu pek produk VITS Mi Kering Pek Istimewa Ramadan dalam satu resit.

2) Imbas OR Kod, isi maklumat diri dan resit pembelian.

3) Masak menu ada menggunakan produk VITS Mi Kering Pek Istimewa Ramadan dan kongsi di akaun sosial media korang (Facebook, Instagram, Twitter dan Tiktok). 

4) Tag akaun rasmi Vit's dan hashtag #vitskanadameriahnyaraya. 


Macam-macam hadiah yang Vit's sediakan. Peraduan ini dilancarkan adalah untuk mengajak rakyat Malaysia berkongsi masakan kreatis dengan hanya gunakan produk terbaru iaitu Mi Segera Pek Istimewa Ramadan yang dah dibeli. Korang boleh menang hadiah menarik dengan masakan menu yang paling kreatif tertakluk pada terma dan syarat. 


Peraduan Masak, Kongsi dan Menang ni akan bermula daripada 1 April 2021 sampai 14 Jun 2021. Orang ramai boleh menyertai peraduan dengan pembelian sekurang kurangnya 1 pek Mi Segera Istimewa Ramadan di seluruh pasaraya dan juga boleh membuat pembelian atas talian di Shopee dan Lazada.


Untuk info lanjut tentang peraduan, boleh tonton video di bawah ini.

This post have 4 komentar

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post