Thursday, June 10, 2021

author photo

 Buat Lempeng Dengan Sambal Sardin  | Assalamualaikum, bila suami cuti banyak hari ni duduk di rumah #dapurcikash beroperasi pagi, tengahari, petang kadang tu malam. 





Hari ini Cik Ash terlebih rajin buat menu makan tengahari  lempeng , sambal sardin dan air teh beng. Hihihi.





Petang dalam pukul 4 petang masak menu apa tidak terfikir lagi, biasa tukang masak ni nak masak menu last minit tengok ada barang dalam peti ais dulu. Mujur suami ni makan jer isteri nya masak alhamdulillah. 


Untuk menu malam tak tahu lagi nak makan apa, suami tak request lagi, nanti cik Ash update menu apa ya. Update belah tadi tumis peria, sambal sardin yang lebih makan lempeng dan telur dadar. Gambar tak sempat nak snap hahaha.


Ok la jumpa lagi masak lempeng dan sambal sardin nak cerita dekat blog juga ke, saja-saja nak nampak blog ni aktif berbicara tak nak sunyi tanpa entri kan hihihi. 


This post have 5 komentar

avatar
ecadwinkyasha delete June 10, 2021 at 2:45 PM

lempeng sambal sardin air teh panas. gandingan yg mantap tuuuu cik ash. eca pula yg rasa lapar ne.hahaha

Reply
avatar
Warisan Petani delete June 10, 2021 at 3:12 PM

Sedap aje nagadap lempeng dengan sambal sardin
Selamat menjamu selera

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete June 10, 2021 at 4:00 PM

Sedap juga petang2 makan lempeng dengan sambal

Reply
avatar
mamapp delete June 11, 2021 at 3:28 PM

adudu sedapnya combination lempeng dgn sambal sardin

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post