Thursday, July 8, 2021

author photo

 Selamat Pagi Sarapan Apa tu | Assalamualaikum, Hai korang semua, Hari ini apa aktiviti korang, Cik Ash pagi ni sarapan dengan nasi goreng dua benua. Kenapa Cik Ash panggil nasi goreng dua ni. Ianya dua cara yang berbeza. 


Selamat pagi


Suami Cik Ash pagi ni dia request nak nasi goreng cina dan nasi goreng kampung. Cik Ash buat ikut cara Cik Ash jer, buat campak-campak hahaha, campak-campak itu la yang sedap kan. 




Lagi beberapa hari dah nak raya haji kan, tahun kedua beraya di perantauan lagi, semoga covid-19 cepat-cepat la berakhir nak balik kampung rindu dekat aboh dan ma. 


Korang dah fikir ke nak masak apa nanti raya haji, Cik Ash tidak terfikir pun lagi, tak rasa nak beraya pun hahaha, maybe mood tak sampai lagi, Cik Ash tunggu suami request nak makan apa nanti raya haji ni. Cik Ash buat janji suami dan Mok makan kan. 


Tahun raya haji raya di rumah tak boleh pergi mana-mana lagi, kita duduk di rumah makan-makan, tidur bangun lepas tu makan hahaha, berat sejak pkp ni rasa nak naik angka lama hahaha aduhaiii. 

 

Ok la korang Cik Ash undur diri dulu, nak keluar sekejap ni nak pergi klinik, ke kedai cari beras dan barang dekat kak ipar mintak tolong suami. Jumpa lagi nanti ya. 

1 komentar:

avatar
as samsudin delete July 8, 2021 at 12:06 PM

Hari ni sarapan roti canai kat cafe office jer. Btw jemput join GA As ya :)

http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post