Monday, July 12, 2021

author photo

 Terlebih Rajin Almari Kasut Lama DIY Jadi Baru | Assalamualaikum, Hai korang, Hari ini Cik Ash nak kongsi apabila rajin ada benda yang dibuatnya. DIY baju baru dekat almari kasut ni pada bulan Jun aritu hahaha, ada kongsi dekat Facebook dekat blog tak kongsi. Malas nak taip kan.


DIY almari


Almari kasut ni kalau ikut dah nampak usang, Kebetulan sebelum ini ada pergi mr DIY Cik Ash beli wallpaper tu. Apa lagi benda dah ada aktivi nak pasang baju dekat almari kasut pun berjalan hahaha. Dalam masa satu hari tampal wallpaper dekat almari. Sakit urat keesokannya. 


Cantik tak almari kasut di balut dengan wallpaper belang-belang hihihi. Ada lagi yang nak di tampal ni tapi mood nak buat tu tak datang lagi hahaha. Almari kasut ini tak tahu berapa tahun dah, Cik Ash kahwin dengan suami duduk kat rumah ni semua dah ada hihihi. 


Ok la pasal almari pun nak bagitahu dekat blog biar la janji blog ni ada satu entri hahahah. 

This post have 7 komentar

avatar
Azhafizah MN delete July 19, 2021 at 10:56 PM

Nampak baru terus almari kasut ni. good idea :) Cantik!

Reply
avatar
Cik Ash delete July 20, 2021 at 8:00 PM

Puas duk saja cik Nor hihihi

Reply
avatar
Cik TK delete July 28, 2021 at 11:57 AM

Kreatif! Jimat sikit tak perlu beli baru. Selagi boleh pakai, kita pakai saja. Repair atau perbaharui apabila nampak usang.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post