Tuesday, August 10, 2021

author photo

 Entri Terbaik Bulan Jun Dan Julai 2021 | Assalamualaikum, Hai korang semua, Hari ini Cik Ash nak kongsi entri terbaik pada bulan Jun dan Julai 2021 yang lalu. Antara entri terbaik dekat blog ni kebanyakan entri-entri yang dah lama Cik Ash kongsi dekat blog ni masih lagi berada dalam carta orang search.


Jun 2021


Bulan Jun aritu hanya 9 entri yang sempat Cik Ash kongsi dekat blog ini, biasa la bila mood nak menulis tu dah datang blog dan segala sosial media tak pandang langsung jarang-jarang jer tengok. Antara koleksi terbaik entri yang ramai cari dekat blog pada bulan Jun adalah seperti di bawah ini. 


Cendawan Enoki Goreng Celup Tepung


Lagu OST Drama Sabarlah Duhai Hati


Resepi Timun Tumis Air


Belajar Lukis Haiwan


Resepi Lempeng Gula Merah


Nasi Lemak Kelantan


Novel Sabarlah Duhai Hati Bab 1 Hingga Bab 20 Karya Mimie Afinie


Garam Kunyit Style Kelantan


Astro Bagi Siaran Percuma Untuk Pelanggan Astro Bermula 1Julai Hingga 14 Julai 2021


Tutorial Cara Nak Pendekkan Url Link


Manakala untuk Julai 2021 aritu sebanyak 15 entri yang sempat Cik Ash kongsi dekat blog ni, ada kerajinan sikit nak menulis dekat blog hihihi, alhamdulillah harap bulan ni akan ada kerajinan juga nak menulis seperti biasa. Traffik blog dah ok kembali slow-slow berkayuh hihihi. Antara koleksi terbaik bulan Julai 2021 adalah seperti berikut. 


Astro Bagi Siaran Percuma Untuk Pelanggan Astro Bermula 1 Julai Hingga 14 Julai 2021


Cendawan Enoki Goreng Celup Tepung


Belajar Lukis Haiwan


Resepi Timun Tumis Air


Lirik Lagu Tema Drama Love Elsa


Resepi Lempeng Gula Merah


Drama Pencuri Cinta Kelas Satu


Tutorial Cara Nak Pendekkan Url Link


Nasi Lemak Kelantan


Tonton Drama Perempuan Tanpa Dosa Episod 1 Hingga Episod 32 Full Episod


Bulan Julai 2021 masih sama ada juga entri yang ramai cari, kebanyakan entri resepi dan ost drama. 


Ok la korang semua, itu adalah entri terbaik bulan Jun dan Julai 2021, kepada korang yang tak sempat baca tu, boleh singgah baca nanti klik entri dekat atas tu. Jumpa lagi.

This post have 3 komentar

avatar
Rabiahtul adawiyah delete August 10, 2021 at 10:40 AM

Teruskan menulis blog kak ❤
Salam maal hijrah

Reply
avatar
Ain Athirah delete August 13, 2021 at 11:13 AM

yayyy Tahniahhh. Keep it up. kalau tak power bukak cik ash laaa

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post