Tuesday, September 14, 2021

author photo

 Shopee Ini Berhantu Tershopping Lagi  | Assalamualaikum, Hai korang semua, hari ini nak berkongsi lagi sekali Cik Ash tershoppping dekat shopee sampaikan suami Cik Ash bagitaw shopee ni berhantu hahaha. Hari-hari Cik Ash tengok shopee dalam add cart sentiasa ada barang hihihi. Barang yang Cik Ash kongsi ni ik Ash shopping pada bulan 4 aritu, penangan pkp punya pasal sakan shopping Online ni.


Shopee

Tetapi bukan semua barang Cik Ash beli pun barang yang rasa perlu guna baru bayar guna shopee pay. Antara barang yang sempat Cik Ash shopping dekat shopee adalah. Jom la usha dekat bawah ini. 


Baca Juga : 👉Bila Dah Pandai Shopee



Barang pertama pulak Cik Ash beli minyak angin moden lebih kurang la untuk menghilangkan masalah kebas, sakit lutut dan lain-lain. Alhamdulillah setakat menggunakan garci pro tangan yang kebas ada berkurang sikit. 


Beli Online dekat >>> Garci Pro



Barang kedua Cik Ash beli adalah pewangi tandas tu, yang viral eco shop ada jual ,tetapi ni Cik Ash beli dengan seller lain yang eco shop habis stock jer.


Nak beli :Toilet Bathroom , Kitchen Adjustable Freezer , Hanger Magic



Barang ketiga pulak mop spray tu gantikan yang lama dulu jenis mop kena perah air tu angkat turun tu. Untuk tahun 2021 ni ambil yang jenis mop spray kita tengok tahan berapa lama. 


Nak Beli >Mop Spray




Barang keempat  pulak memang tak boleh nak tahan kalau dah masuk live angel ni mesti terlock bra lagi hahaha, bra yang dah beli dekat angel kebanyakan best pakai, tetapi bra angel dari china untuk korang yang pakai saiz selalu pakai lebih baik ambik saiz besar sikit, sebagai contoh la kalau korang pakai saiz 38c korang boleh ambik saiz 40b dan 42A. Cik Ash buat macam tu cuba dan try dulu baru jumpa bra yang sedap dipakai tak ketat sesuai dengan Cik Ash. 


Nak Beli  - Lock Bra Live



Barang kelima pulak barang dari kedai ideco iaitu alat untuk memudahkan tuang sos tu dan hook gantung senduk tu. 


Nak Beli : Pressure Pump Head , Self Adhesive Hook




Barang keenam Cik Ash beli dakwat untuk printer kat rumah yang dah kehabisan dakwat beli yang warna hitam. Yang warna tu ada lagi guna yang reffil punya.


Nak Beli >> Dakwat Printer


Baca Juga 👉 Tershopping Dekat Shopee Lagi

                    👉 Bila Tershopping Barang Di Shopee


Itu antara barang yang sempat Cik Ash shopping dekat shopee. Nanti entri lain ada lagi barang yang Cik Ash shopping dekat shopee hihihi. Banyak dah barang yang Cik Ash shopping dekat shopee tengah beratur nak masuk senarai dalam entri blog hahaha. 

This post have 10 komentar

avatar
Ain Athirah delete September 14, 2021 at 3:09 PM

Racunnnn.

Menarik lah beli bra online ni. Saya teringin nak try tapi tak tahu saizzz hahaahhahaha cedihh

Reply
avatar
Etuza delete September 14, 2021 at 4:38 PM

Beli yang ada kegunaan bermanfaatkan..

Reply
avatar
ezy.fia delete September 15, 2021 at 9:20 AM

shopee mmg bersaka.. jg2 la kalo dh start add to cart.. haha

Reply
avatar
Nadratul Syazwana delete September 20, 2021 at 10:27 PM

Syok ehhh tengok dia shopping. Nad lately ni nafsu shopping kurang sikit. Rasa nak membeli tu ada tapi taktau nak beli apa hahaha.

Reply
avatar
Cik Ash delete September 23, 2021 at 8:41 AM

Saya pun baru belajar beli on9, kalau biasa pakai saiz 38c kena up kan saiz tu 40b dan 42A gitu duk buat, sbb banyak bra Online ni branded China n Korea kan

Reply
avatar
Cik Ash delete September 23, 2021 at 8:42 AM

Sejak pkp ni banyak shopping kat shopee

Reply
avatar
Balqis Athirah delete September 23, 2021 at 9:19 AM

Tengok barang2 ni rasa nak shopping jugak. Dah lama tak shopping. Tunggu free shipping voucher je selalu.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post