Monday, December 13, 2021

author photo

 Entri Terbaik Bulan Ogos Hingga Oktober 2021 | Assalamualaikum...Hai korang semua, hari ini Cik Ash kongsi entri terbaik 3 bulan aritu yang terlupa nak kongsi hihihi... Antara entri terbaik bulan Ogos, September dan Oktober 2021 kebanyakannya entri yang dah lama Cik Ash kongsi masih ada yang mencarinya. 


Entri Terbaik Bulan Ogos Hingga Oktober 2021



Bulan Ogos aritu hanya 14 entri yang sempat Cik Ash kongsi dekat blog ini, masa agak terhad sekarang bila laptop rosak screen taip dengan handphone kurang memuaskan tu jarang update blog. Antara koleksi entri yang terbaik bulan Ogos 2021 ialah :-


Resepi Timun Tumis Air


Cendawan Enoki Goreng Celup Tepung


Belajar Lukis Haiwan


Drama Pencuri Cinta Kelas Satu


Resepi Lempeng Gula Merah


Nasi Lemak Kelantan


Astro Bagi Siaran Percuma Untuk Pelanggan Astro Bermula 1 Hingga 14 Julai 2021 


Pertama Kali Cuba Buat Acar Masak Kelantan


Jom Belajar Bahasa Thailand


Lirik Lagu Tema Drama Love Elsa


Manakala untuk bulan September aritu 7 entri Jah sempat update, kemalasan la tu sampai sedikit sahaja update hahaha, mujur traffic blog ok tak jatuh sangat, antara koleksi entri yang terbaik untuk bulan September 2021 ialah :- 


Resepi Timun Tumis Air


Belajar Lukis Haiwan


Ulang Siar Drama Pencuri Cinta Kelas Satu


Jom Belajar Bahasa Thailand


Senarai Drama Korea Best Tahun 2000-2010


Nasi Lemak Kelantan


Tutorial Cara Nak Pendekkan Url Link


Resepi Jeruk Jambu Air


Resepi Lempeng Gula Merah


Untuk bulan Oktober 2021 sebanyak 10 entri yang sempat Cik Ash kongsi dekat blog, bulan Oktober aritu rasa malas nak buka blog mood layan cerita Korea jer waktu tu. Antara koleksi terbaik entri bulan Oktober 2021 dekat blog ialah :- 


Senarai Peserta Maharaja Lawak Mega 2021


Belajar Lukis Haiwan


Resepi Timun Tumis Air


Cendawan Enoki Goreng Celup Tepung


Jom Belajar Bahasa Thailand


Senara Drama Korea Best Tahun 2000-2010


Nasi Lemak Kelantan


Resepi Jeruk Jambu Air


Ulang Siar Drama Pencuri Cinta Kelas Satu


Tonton Drama Perempuan Tanpa Dosa Episod 1 hingga Episod 32 Full Episod


Untuk ketiga-tiga bulan ni kebanyakannya ada entri yang sama orang search, antaranya koleksi resepi dan drama.


Ok la korang semua, itu jer antara entri yang terbaik bulan Ogos Hingga Oktober 2021. Yang mana tak sempat baca boleh baca dekat atas tu ya. Jumpa lagi nanti. 

This post have 5 komentar

avatar
Syaz Rahim delete December 13, 2021 at 9:49 AM

Semoga semakin ramai yang berkunjung ke blog Cik Ash ya

Reply
avatar
Roziah Muhammad Nor delete December 13, 2021 at 10:23 AM

Tahniah Cik Ash. Memang pun kalau pakai hp tak puas. Nak kena guna lappy jugak

Reply
avatar
mamapp delete December 16, 2021 at 9:36 AM

wah mmg best2 post tu mama pun terigin nak baca

Reply
avatar
Kira Sakura delete January 5, 2022 at 9:09 AM

Rajin akak selalu update blog. Terbaikkk

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post