Sunday, January 9, 2022

author photo

 Washing Machine Cleaner Famous | Assalamualaikum, selamat pagi semua, hari ini Cik Ash nak berkongsi satu benda yang bagus untuk mesin basuh korang yang dah lama tak cuci tu, Cik Ash punya mesin basuh last cuci pada tahun 2020 serbuk tu beli di kedai eco shop. Kali ini Cik Ash jumpa dekat mr diy pulak nak cuba yang ni. 




Cik Ash dah cuba produk Washing Machine Cleaner Famous ni dah  rendam semalaman ya Allah terkejut tengok banyak daki-daki sabun yang keluar hahaha. 


Serbuk macam sabun basuh 

Hasil semalaman rendam 


Baca : Magic Sponge Mrdiy


Cara nak guna ianya pun sangat mudah ikut jer arahan dekat botol tu. Mesin basuh dekat rumah ni manual nak bilas permulaan tu kena buat sendiri la ya. Ada button dekat mesin basuh putar sampai soak nanti mesin tu spin sendiri. Cik Ash biarkan semalaman juga mesin basuh dengan serbuk magic ni. Memang habis keluar daki-daki dekat mesin basuh tu pun dah pernah cuci sebelum ni. 


So kalau korang yang beli juga produk ni boleh jer cari dekat mrDIY. Tak pun beli online di shopee dan Lazada mesti ada lebih kurang produk cleaner mesin ni. Ok la jumpa lagi nanti kalau rajin Cik Ash kongsi entri baru.

This post have 2 komentar

avatar
Cici delete January 9, 2022 at 9:04 AM

Menarik ni. Belum pernah cuba lagi cuci mesin basuh. Entah berapa tebal la kotoron yang ada agaknya.

Reply
avatar
Cik Nor delete January 9, 2022 at 10:41 AM

wah..bagus ni..b;h cuba..:)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post