Monday, March 7, 2022

author photo

Entri Terbaik Bulan November Hingga December 2021 | Assalamualaikum... Hai kurang semua, hari ini baru berkesempatan untuk kongsi entri ini, lama sangat tak update blog last update bulan Januari aritu. Biasa la sejak laptop rosak screen nak update terhad la sikit guna handphone leceh sikit nak update kan. 


Entri nov


Ni pun usaha juga cuba update hihihi, taip berhenti sekejap pahtu sambung balik, akhirnya siap juga taip entri ini.Entri yang ramai view ari tu entri resepi yang dah lama Cik Ash kongsi, ada entri drama-drama dan lain-lain. 


Baca Artikel 👉 Entri Terbaik Bukan Ogos Hingga Oktober 2021


Bulan November dan December aritu paling sikit yang Cik Ash pernah update hahaha, hanya 6 entri jer yang ada. Nampak tu dah berkurang dah update blog. Antara entri terbaik bulan November dan December 2021 aritu jom la baca dekat bawah.


Entri Terbaik Bulan November 2021 


Resepi Timun Tumis Air


Belajar Lukis Haiwan


Cendawan Eoki Goreng Celup Tepung


Jom Belajar Bahasa Thailand


Tonton Drama Perempuan Tanpa Dosa Episod 1 Hingga Episod 32 Full Episod 32


Sinopsi Mr London Ms Langkawi


Pelakon Kanak-Kanak Malaysia


Nasi Lemak Kelantan


Senarai Drama Korea Best Tahun 2000-2010


Resepi Jeruk Jambu Air


Entri Terbaik Bulan December 2021


Jom Belajar Bahasa Thailand


Cendawan Enoki Goreng Celup Tepung


Resepi Timun Tumis Air


Belajar Lukis Haiwan


Tonton Drama Perempuan Tanpa Dosa Episod 1 Hingga Episod 32 Full Episod


Tutorial Cara Nak Pendekkan Url Link


Resepi Jeruk Jambu Air


Asam Manis Orang Kelantan Panggil Tahi Musang


Wajah Terkini Pelakon Kanak-Kanak Kabhi Khushi Kabhi Gham


Senarai Drama Korea Best Tahun 2000-2010


Untuk kedua-dua entri November dan December 2021 kebanyakannya entri yang lama masih ada yang mencari, alhamdulillah walaupun tak update entri view masih ok ada yang singgah baca. 

This post have 8 komentar

avatar
Khamsi Abdullah delete March 7, 2022 at 2:19 PM

Salam Singgah.. semoga terus berkarya.

Reply
avatar
SalbiahM delete March 7, 2022 at 11:10 PM

suka entri belajar lukis haiwan tu

Reply
avatar
Cik Ash delete March 8, 2022 at 8:03 PM

Wsalam terima kasih singgah

Reply
avatar
Cik Ash delete March 8, 2022 at 8:04 PM

Hihi tu la ramai yg cari hahaha

Reply
avatar
Ibucida delete March 10, 2022 at 10:03 PM

kak, cida tag CA untuk GA ni, jom sertai untuk meriahkan suasana :-)
https://www.ibucida.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

Reply
avatar
Nina Mads delete March 12, 2022 at 1:20 AM

Banyaknya yg org ramai ramai cari ya

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post