Wednesday, April 6, 2022

author photo

 Alhamdulilah  Dapat Hadiah Daripada Lotus's | Assalamualaikum, Nak kongsi sesuatu dengan korang Cik Ash dapat hadiah daripada Tesco a.k.a Lotus's. Terima kasih kepada pihak Lotus's bagi hadiah ni. 


nescafe

Hadiah yang Cik Ash dapat adalah 3 jenis Nescafé latte , kalau sebelum ni pernah rasa yang Nescafé Latte Milk Tea. Boleh diterima tekak Cik Ash untuk minum. Kalau ikut Cik Ash bukan pengemar kopi pun, hahaha, dah dapat percuma sampel sebelum ini tu cuba minum nescafe latte milik tea tu boleh diterima dengan tekak ni. 


Terima kasih Tesco a.k.a Lotus's bagi hadiah Nescafélatte ni, nanti boleh tambah koleksi kalau waktu teringin nak minum hihihi. Terdapat 4 rasa yang menarik untuk korang pilih rasa yang mana agak pilihan korang? 


👉 NESCAFE Latte Caramel (Karamel Memikat)

👉NESCAFE Latte Mocha (Coklat memukau)

👉NESCAFE Latte Hazelnut (Kacang wow)

👉NESCAFE Latte Milk Tea (kopi & teh susu)


Baca Juga 👉 Tesco Malaysia Bertukar Nama Lotuss Stores Malaysia

This post have 3 komentar

avatar
Tinsyaz delete April 25, 2022 at 3:15 PM

Teringin jugak nak dapat hadiah macam ni then tulis kat blog , Cik Ash share la macam mana

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post