Tuesday, June 28, 2022

author photo

 Entri Terbaik Bulan Januari Hingga April 2022 | Assalamualaikum... Hai, hari ini ambil kesempatan untuk berkongsi entri ini, lama sangat nak tulis rutin harian bulanan blog ni. Biasa la loni jarang sangat nak buka blog. Masih pulihkan semangat untuk menulis.


entrijan

Untuk bulan Januari Hingga April 2022 tak banyak entri yang Cik Ash publish biasa masa tu sibuk dengan suami masuk wad, dengan ibu mentua yang kurang sihat, lepas tu kesihatan Cik Ash agak tidak berapa baik masa tu. Ujian serentak.


Ni pun usaha juga cuba update hihihi, taip berhenti sekejap pahtu sambung balik, akhirnya siap juga taip entri ini.Entri yang ramai view aritu entri resepi yang dah lama Cik Ash kongsi, ada entri drama-drama dan lain-lain. 


Tengok hasil harian tulis blog dah kurang, tak macam sebelum ni, jumlah trafik blog jatuh la juga bila kurang update kan, salah sendiri la malas sangat nak update blog hahaha.


Entri Terbaik Bulan Januari 2022


Resepi Timun Tumis Air

Jom Belajar Bahasa Thailand

Cendawan Eoki Goreng Celup Tepung

Belajar Lukis Haiwan

Tonton Drama Perempuan Tanpa Dosa Episod 1 Hingga Episod 32 Full Episod 32

Tutorial Cara Nak Pendekkan Url Link

Nasi Lemak Kelantan

Senarai Drama Korea Best Tahun (2000-2010)

Garam Kunyit Kelantan

Asam Manis Orang Kelantan Panggil Tahi Musang


Entri Terbaik Bulan Februari 2022

Cendawan Eoki Goreng Celup Tepung

Jom Belajar Bahasa Thailand

Resepi Timun Tumis Air

Belajar Lukis Haiwan

Tutorial Cara Nak Pendekkan Url Link

Senarai Drama Korea Best Tahun (2000-2010)

Resepi Lempeng Gula Merah

Tonton Drama Perempuan Tanpa Dosa Episod 1 Hingga Episod 32 Full Episod 32

Resepi Jeruk Jambu Air

Nasi Lemak Kelantan


Entri Terbaik Bulan Mac 2022

Jom Belajar Bahasa Thailand

Resepi Timun Tumis Air

Cendawan Eoki Goreng Celup Tepung

Tonton Drama Perempuan Tanpa Dosa Episod 1 Hingga Episod 32 Full Episod 32

Belajar Lukis Haiwan

Resepi Jeruk Jambu Air

Tutorial Cara Nak Pendekkan Url Link

Garam Kunyit Kelantan

Senarai Drama Korea Best Tahun (2000-2010)

Resepi Lempeng Gula Merah


Entri Terbaik Bulan April 2022

Cendawan Eoki Goreng Celup Tepung

Resepi Timun Tumis Air

Jom Belajar Bahasa Thailand

Belajar Lukis Haiwan

Resepi Jeruk Jambu Air

Resepi Kerabu Buah Gajus


Ok la itu jer entri lama yang masih menjadi carian dekat blog Cik Ash setiap bulan, terima kasih kepada semua yang sudi singgah baca dekat blog ni.

Pertama Kali Cuba Buat Acar Masak Kelantan

Tonton Drama Perempuan Tanpa Dosa Episod 1 Hingga Episod 32 Full Episod 32

Drama Pok Ya Cong Codei Memburu Siti

Garam Kunyit Kelantan


This post have 7 komentar

avatar
ezy.fia delete June 29, 2022 at 9:26 AM

nk hasilkan seketul entry kat blog bkn mudah..
mcm sy pon kdg2 ikut mood..
itu la xdpt nk jd blogger tegar.. haha

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 29, 2022 at 8:54 PM

Aida br kembali blogging.
Few months antenna blog ilang :) ha ha ha.
Tak mudah blogging ni kan.
Pepon, tahniah sebab berjaya aktif tiap bulan.

Reply
avatar
Cik Ash delete June 29, 2022 at 10:32 PM

Lama xaktif kak ni pun banyak entri yang dah lama masih ada yang cari

Reply
avatar
Shahada Fauzi delete July 6, 2022 at 6:12 PM

rajin kin buat list..sha pun lama tak aktif..hahaha..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post