Wednesday, July 6, 2022

author photo

Dapat Barang Daripada Sproutme l Assalamualaikum...Hai korang semua, hari ini nak kongsi sesuatu dengan kurang, korang suka tak request barang untuk dicuba dulu, kalau suka Cik Ash kongsi satu tempat website ni boleh kita join secara percuma jer. Macam-macam barang yang kurang boleh dapat dekat sana. 


Sample


Caranya cukup mudah nak join korang boleh follow entri cara untuk register, ikut arahan di entri tu. Seronok bila dapat barang yang perlu kita cuba dulu kalau sesuai dengan kita boleh beli di pasaraya nanti.


Barang yang Cik Ash dapat daripada Sproutme ialah Mi Sedap Singapore Laksa,Solve Dishwash, dan So Royale Soflan.

 



Antara produk yang pernah Cik Ash dapat melalui website Sproutme ialah boleh tengok dekat bawah ni. 


👉Dashing Elite Racer Hair Wax


👉Makanan Kucing Daripada Royal Canin


Dekat Sproutme ni korang kena log in setiap hari  untuk kumpul point. Point tu kegunaan untuk kita request barang kita nak tu, lagi banyak point lagi banyak peluang untuk dapat barang tu. Cepat-cepat join Sproutme taw.

This post have 2 komentar

avatar
Warisan Petani delete July 6, 2022 at 10:54 AM

bestlah dapat cuba dulu barang yang kita nak

Reply
avatar
Shahada Fauzi delete July 6, 2022 at 4:37 PM

macam best je..nak daftar jugak la...hiihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post