Saturday, September 17, 2022

author photo

 Dapat Anak Saudara Baru Lagi | Assalamualaikum...Hai,korang apa khabar, Cik Ash harapnya sihat la ya. Hari ini nak kongsi berita gembira dengan korang Cik Ash dapat anak saudara baru tahun ni. Rezeki Allah bagi dekat adik lelaki dan adik perempuan Cik Ash dapat zuriat tahun ni. Tumpang gembira untuk mereka. 


Anak saudara baru


Tahniah diucapkan buat adik lelaki , adik perempuan,baby adik lelaki lahir pada bulan 27 Mei 2022. Baby adik perempuan Cik Ash pulak lahir pada  13 September 2022. Dapat anak saudara  lelaki hihihi. Bab


Cucu Tokku dan tokma dah  masuk 16 orang seronoknya berkumpul ramai-ramai ni meriah dengan kerenah diaorang. Bila la dapat berkumpul ramai-ramai macam dulu-dulu. Baby adik lelaki dan adik perempuan tak jumpa lagi hanya tengok melalui whatsapp jer. 


Ok la korang Cik Ash undur diri dulu ya, nanti kalau rajin Cik Ash update entri baru lagi, terima kasih kerana sudi membaca blog Cik Ash. Semoga ada rezeki Cik Ash juga nanti nak juga merasa kehadiran zuriat sendiri.

This post have 3 komentar

avatar
Amie delete September 17, 2022 at 2:57 PM

Wah, sama tarikh kelahiran 14 Sepetember dengan anak bujang saya dan anak buah permpuan saya juga.

Reply
avatar
Cik Ash delete September 20, 2022 at 9:38 PM

OOO, Maaf kak silap tarikh 13 hb sepatutnya.

Reply
avatar
Shahada Fauzi delete September 24, 2022 at 5:23 PM

tahniah kin dapat 2 anak buah baru..insyaAllah nanti rezeki kin pulak timang anak dari rahim kin sendiri..aaminnnn...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post