Sunday, March 24, 2024

author photo

 Ost Drama KHUN:SA- Che Khun Che Nisa | Assalamualaikum...Hai, sebuah yang sedang popular menarik perhatian ramai penonton buat masa ini. Dengan lagu tema yang menyentuh hati. Ost Drama KHUN:SA-Che Khun Che Nisa ini telah menjadi lagu kegemaran ramai dan diputar di stesen radio.

 

Ost Drama KHUN:SA- Che Khun Che Nisa

 


Ost Drama KHUN:SA- Che Khun Che Nisa


Tajuk Lagu : Sandera

Artis : Mila Jirin

Komposer : Amylea

Lirik : Amylea

Penerbit : Amylea


Tajuk Lagu : Perayu

Artis : Hael Husaini

Komposer : Amylea

Lirik : Amylea

Penerbit : Amylea


Tajuk Lagu : Kertas 

Artis : Noryn Aziz

Lirik : Amylea

Penerbit : Amylea


Tajuk Lagu : Tentang Dirmu

Artis : Hazim Adnan

Komposer : Amylea

Lirik : Amylea

Penerbit : Amylea


Ok la korang itu diantara ost lagu yang ada dalam Drama KHUN:SA- Che Khun Che Nisa. Yang mana merindu artis Mila Jirin menyanyi  boleh la dengar lagu single terbaru dari beliau. Cik Ash dah dengar memang best suara mila memang power.


#ostdramakhunsachekhunchenisa

#dramakhunsachekhunchenisa

This post have 2 komentar

avatar
fanny_dcatqueen delete April 3, 2024 at 1:30 AM

Saya langsung cari di YouTube, sukaaaaa. Power memang suara dia yaa. Ini dramanya ttg apa kak ? Kalo lihat video klip, seperti ada pasangan suami istri, lagi hamil lalu bleeding, dan sepertinya tak bisa punya anak. Lalu tak tau di klip nya si istri ada melepas suami macam pakai baju nikah. Itu potongan dari drama nya atau hanya videoklip utk lagu?

Apapun, lagunya memang baguus 👍

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2024 at 10:18 PM

Video klik kat youtube lagu Lagu tema untuk drama khunsa, drama tengah main dekat astro ria tu berkisar kehidupan khunsa iaitu ada dua alat kelamin. Sedih dan best cerita tu.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post