TICKER

Friday, November 18, 2011

NOVEMBER KENANGAN TERINDAH

November Kenangan Terindah | Assalamualaikum.. Hai, apa khabar semua, di harap semuanya sihat walafiat.

November kenangan terindah 

November adalah  kenangan terindah buat Cik Ash .. sebabnya di mana terciptanya blog Cik Ash yang dinamakan syasyaekin.blogspot.com.. kini genap setahun blog Cik Ash di tubuhkan... tapi blog ekin tidak la sepopular blog2 otai.. sebab ekin pun jarang update.. ekin blogging maybe masa tu sebab berminat nak kongsi maklumat-maklumat yang  Cik Ash dapat. kini blog Cik Ash dah bertukar nama di sebab ada masalah sesuatu... kini blog itu di kenali nama blog id dah bertukar atas faktor keselamatan >>>> https://www.cikash.com


Lagi kenangan yang Cik Ash tak dapat lupa di mana ekin mengenali dunia dj melalui stesen radio K bukan nama sebenar yang Cik Ash join masa tu.. di sana la Cik Ash belajar pasal cara seorang menjadi dj.. walaupun masa tu tak banyak bersuara tapi di akhir-akhir nya Cik Ash bersuara jugak..  terima kasih kepada owner radio iaitu AL (bukan nama sebenar)  yang banyak memberi ilmu dekat Cik Ash tentang dunia dj.. jasamu tetap ku kenang sampai bila2.. maafkan Cik Ash tak dapat nak meneruskan misi perjuangan memantapkan radio ke arah yang lebih maju... Cik Ash bukan saja-saja  nak meninggalkan dunia dj tetapi disebabkan family Cik Ash terpaksa meninggalkan misi walaupun Cik Ash tidak bersama dengan radio lagi Cik Ash masih menyokong perjalanan radio K (bukan nama sebenar).. Cik Ash taw perjalanan radio K (bukan nama sebenar) macam ner...  di sana memang banyak kenangan yang tak dapat Cik Ash lupakan... 

Kalau nak diingatkan balik kisah lama memang panjang citernya....  biar la kenangan itu Cik Ash jer yang dapat rasa bertapa hebatnya  penangan radio K masa bersama dengan kami..  sepanjang bulan november setiap jam 3.37 ptg ataupun pagi ekin teringat di saat masa bersama dengan kami.. 26 November 2011 ni genap 1 tahun pertubuhan radio Radio K semoga radio K terus maju ke depan..  di sana jugak Cik Ash mengenali seorang sahabat yang banyak menolong Cik Ash sampai la ke hari ini... bila Cik Ash mengalami kesusahan dia yang banyak membantu. kira dengan sahabat genap 1 tahun Cik Ash mengenali seorang dia sebagai sahabat. di sana jugak Cik Ash kenal abe yie dan ramai lagi masa tu.. nak di ceritakan memang panjang la.. biar la kenangan itu menjadi kenangan terindah buat diri Cik Ash. 

Ok la itu saja november kenangan terindah buat ekin dekat rakan-rakan yang mengenali Cik Ash..


1 comment: