-->

Saturday, November 19, 2011

November Kenangan Terindah | Assalamualaikum.. Hai, apa khabar semua, di harap semuanya sihat walafiat.

November kenangan terindah 

November adalah  kenangan terindah buat Ekin .. sebabnya di mana terciptanya blog Cik Ash  yang dinamakan syasyaekin.blogspot.com.. kini genap setahun blog Cik Ash di tubuhkan... tapi blog ekin tidak la sepopular blog-blog otai.. sebab Ekin pun jarang update.. Ekin blogging maybe masa tu sebab berminat nak kongsi maklumat-maklumat yang  Ekin dapat. Kini blog Ekin dah bertukar nama di sebab ada masalah sesuatu... kini blog itu di kenali nama blog id dah bertukar atas faktor keselamatan >>>> https://www.cikash.com


Lagi kenangan yang Ekin tak dapat lupa di mana Ekin mengenali dunia dj melalui stesen radio K bukan nama sebenar yang Ekin join masa tu.. di sana la Ekin belajar pasal cara seorang menjadi dj.. walaupun masa tu tak banyak bersuara tapi di akhir-akhir nya Ekin bersuara jugak..  terima kasih kepada owner radio iaitu AL (bukan nama sebenar)  yang banyak memberi ilmu dekat Ekin tentang dunia dj.. jasamu tetap ku kenang sampai bila2.. maafkan Ekin tak dapat nak meneruskan misi perjuangan memantapkan radio ke arah yang lebih maju... Ekin bukan saja-saja  nak meninggalkan dunia dj tetapi disebabkan family Ekin terpaksa meninggalkan misi walaupun Ekin tidak bersama dengan radio lagi Ekin masih menyokong perjalanan radio K (bukan nama sebenar).. Ekin taw perjalanan radio K (bukan nama sebenar) macam ner...  di sana memang banyak kenangan yang tak dapat Ekin tak akan lupakan... 

Kalau nak diingatkan balik kisah lama memang panjang citernya....  biar la kenangan itu Ekin jer yang dapat rasa bertapa hebatnya  penangan radio K masa bersama dengan radio itu..  Sepanjang bulan november setiap jam 3.37 ptg ataupun pagi Ekin teringat di saat masa bersama dengan radio K.. 26 November 2011 ni genap 1 tahun pertubuhan radio Radio K semoga radio K terus maju ke depan..  di sana jugak Ekin mengenali seorang sahabat yang banyak menolong Ekin sampai la ke hari ini... bila Ekin mengalami kesusahan dia yang banyak membantu. kira dengan sahabat genap 1 tahun Ekin mengenali seorang dia sebagai sahabat. di sana jugak Ekin kenal abe yie dan ramai lagi masa tu.. nak di ceritakan memang panjang la.. biar la kenangan itu menjadi kenangan terindah buat diri Ekin. 

Ok la itu saja november kenangan terindah buat ekin dekat rakan-rakan yang mengenali Ekin.


your advertise here

1 komentar:

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post