Tuesday, September 1, 2015

author photo
GoodBye August Hello September

Hai reader blog Cik Ash... entri autopost pembuka untuk bulan september ni... sekejap jah rasa dah bulan 9 kannnn.. apa yang best di bulan september ini ya...


Semoga  misi yang ekin rancang ni berjaya la nanti doakan ekin berjaya taw... Alhamdulilah masih diberi peluang menulis di blog pagi ini.. terima kasih kepada pengunjung blog cik ash datang tanpa jemu walaupun ada yang tinggal komen dan yang jadi slient reader ni... tanpa korang blog Cik Ash tak wujud dah ni.. 

Semoga Bulan ni ekin diberi semangat untuk update entri dan BW di blog rakan-rakan blogger yang lain.. kembalikan semangatku yang hilang ni... 

Tak lupa gak kepada Group #BloggerUtara yang memberi ekin ilmu pasal blog sedikit demi sikit.. semoga blog Cik Ash bakal dikenali oleh blogger lain walaupun xsepemes blogger artis ya... 

Lagi satu sesiapa yang ingin review produk di blog ataupun Instagram ekin boleh emailkan di ash.rie8506@gmail.com  dengan kadar bayaran sekali review RM10. Murah saja taw..


This post have 45 komentar

avatar
izzeyda delete September 1, 2015 at 8:03 AM

Assalamualaikum Ekin.. selamat memasuki bulan September.. sekejap jer masa berlalu..

Reply
avatar
Anonymous delete September 1, 2015 at 10:21 AM

Selamat Hari Merdeka akak..Semoga bulan Sept ni membawa rezeki kepada kita semua..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete September 1, 2015 at 11:18 AM

moga september ni lebih membawa rezeki buat kita semua, kan ?
in shaa Allah...
and masa yg sesuai utk update status azam tahun baru 2015 dulu.
masih ada masa nak capai :)

Reply
avatar
Zafirah Kama delete September 1, 2015 at 12:40 PM

semoga terus dimurahkan rezeki...

Reply
avatar
Yanieyusuf.com delete September 1, 2015 at 12:43 PM

cepat je masa berlalu.. dah masuk bulan September kan..


Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

Reply
avatar
Anonymous delete September 1, 2015 at 3:59 PM

hello september.. btw apa yang dihajati tu tcapai la

Reply
avatar
cikpinz delete September 1, 2015 at 4:47 PM

Hai Ekin...nanti CP nak review produk kat IG Ekin la ye..

Reply
avatar
Cik Ash delete September 1, 2015 at 6:45 PM

Selamat Hari Merdeka gak buat fida... InsyaAllah moga murah rezeki

Reply
avatar
Cik Ash delete September 1, 2015 at 6:51 PM

Hai CP.. Review produk apa tu

Reply
avatar
Jari Manis delete September 2, 2015 at 7:47 AM

semoga apa yg di rancang this month berjaya ye ekin Aminnn

Reply
avatar
Jari Manis delete September 2, 2015 at 7:48 AM

pulihkan cepat semangat yg hilang tu..jgn lama-lama...

Reply
avatar
Jari Manis delete September 2, 2015 at 7:48 AM

suka bln sept sbb byk cuti termasuk cuti raya haji..yahoo!!!!

Reply
avatar
Jari Manis delete September 2, 2015 at 7:49 AM

review product? alamak x pandai nak buat review ni....nak review trip ke Genting pun masih berfikir2 apa nak tulis hhuhuh

Reply
avatar
Cik Ash delete September 2, 2015 at 10:14 AM

Raya haji duk tapo rumah jah kita

Reply
avatar
Cik Ash delete September 2, 2015 at 2:05 PM

Ekin pun xtaw baru.nk belajar

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 2, 2015 at 7:54 PM

Hi September.... Please nice to me... Uhukk Uhukkk Uhukkk...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 2, 2015 at 7:55 PM

Wahhh! Boleh amik no phone ekin ni ekk.. he he he...

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete September 3, 2015 at 3:36 PM

Assalam ekin,
selamat berbulan september uols he3

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 4, 2015 at 11:36 AM

Hai Kak Ekin :) Rindunya lama tak terjah sini :) hehehe

Reply
avatar
Zai Zamree delete September 4, 2015 at 2:59 PM

semoga dimurahkan rezeki slalu...amin

Reply
avatar
Cik Ash delete September 4, 2015 at 3:38 PM

hai cik mimie bestnya ada orang rindu

Reply
avatar
Kira Sakura delete September 6, 2015 at 12:17 PM

sama la kita. moga bulan ni dan bulan seterusnya makin rajin la mengadap blog dan bw hihihihi

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete September 8, 2015 at 9:00 AM

kejap je dah bulan september.. kekeke.. pejam celik pejam celik je..

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 11:00 PM

Pejam celik dah nk.hbs tahun 2015

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post