Sunday, May 17, 2020

Rezeki Menang Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger

Rezeki Menang Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger | Assalamualaikum... Hai korang semua, Alhamdulilah bersyukur pada Allah dimurahkan rezeki menang segment lagi pada bulan Ramadan ni yang Cik Ash join pada bulan Mei 2020 baru-baru ni. Kiranya kali kedua Cik Ash menang hadiah daripada blogger mamapipie ni sebelum ni pernah menang  Rezeki Menang Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.

Rezeki Menang Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger
Owner blog Mamapipie selalu buat giveaway dan segment dekat blog, kadang kak adda selalu tinggal jejak ajak join. Selalu support blog beliau bila ada masa free.. Sebelum ni pun dah pernah join giveaway join giveaway saja-saja suka sambil-sambil nak aktif kembali berblog juga, tetapi masih belum bermula lagi nak blogwalking perserta yang join blogwalking malas lagi aduhai.. hahhaha...



Hadiah yang dimenangi Oleh Cik Ash adalah wang tunai RM50. Duit telah masuk dalam account dengan selamat. Terima kasih kepada Mamapipie dan penganjur giveaway . Nampak gambar dekat atas tu no bertuah Cik Ash adalah No 30.

Ok la korang Cik Ash nak out dulu, Jumpa lagi nanti ya. Kalau masa free Cik Ash update nanti. 

No comments:

Post a Comment

ash.rie8506@gmail.com