-->

Thursday, September 10, 2015

author photo
Dapat Ole Ole Dari London | Assalaimulaikum...Selamat pagi semua... apa khabar sihat ke... harap dipermudahkan urusan buat semua ya.

Magnet 

Sebelum ni ekin ada share wordlees Wenesday kan ni entri penuhnya hihihi... seperti biasa la entri autopost lagi...

Baru-baru ini ekin dapat ole2 dari london pemberian dari sepupu suami ekin..terima kasih bertambah koleksi barang ekin hahahah... banyak yang magnet ni...


Coklat pahit sangat tengok tu 72%  

Ok la itu jer ekin nak kongsikan dengan korang semua best dapat ole-ole daripada London walaupun belum jejakinya lagi.

your advertise here

This post have 52 komentar

avatar
Anizz Annisa delete September 10, 2015 at 8:45 PM

tahniah... coklat pahit? tak pernah makan..hihi

Reply
avatar
PeRdU cINta delete September 10, 2015 at 9:43 PM

Alhamdulillah rezeki dari kejauhan..

Reply
avatar
aiman mania delete September 11, 2015 at 8:18 AM

alhamdullilah ...Rezeki Allah bg...dr London plak tuh ...

Reply
avatar
Deanna Morni delete September 11, 2015 at 10:26 AM

waaa....bestnyer dpt ole2 ni....dr londonnn tuhhhhh hihihi

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 11, 2015 at 11:19 AM

Seronoknya dapat ole-ole dari jauh :)

Reply
avatar
Unknown delete September 11, 2015 at 11:21 AM

husna pon suka kumpul fridge magnet!! ;D

Reply
avatar
Murni Alysa delete September 11, 2015 at 11:46 AM

bestnyer..akak pon x sabar nak dpt ole2 dari german..hiihi

Reply
avatar
Dunia Zumal delete September 11, 2015 at 12:30 PM

72% tu tahap kepahitan ke??? Tak termakan gitu...

Reply
avatar
adianiez AIDA delete September 11, 2015 at 12:49 PM

terbaik la ekin.
dari london lagi.
aida ada few ketuls fm dari london.
gift from mr.asben's fren.

Reply
avatar
iryantyismail delete September 11, 2015 at 2:04 PM

Asalamualaikum ash. ..selamat pagi
:-))

Reply
avatar
Zafirah Kama delete September 11, 2015 at 8:27 PM

wahh.. cantiknya FM tu..

terbang jauh dari kota raya London...

Reply
avatar
Shad delete September 11, 2015 at 10:17 PM

wahhh, bestnyeeeee.... tahniah kak..

Reply
avatar
Farrah MF delete September 12, 2015 at 5:35 PM

Seronokny dapat ole2 dari jauh! Coklat 72% tu sedap buat coklat sos. Kalau makan camtu memang pahit. Akak pernah dapat 90%. Nak pingsan!

Reply
avatar
wardahannesa delete September 13, 2015 at 11:16 AM

wahh bestnya dapat adiahhh. nak gak XD

Reply
avatar
Cik Ash delete September 13, 2015 at 1:18 PM

first time mkn pahit sgt.. hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 13, 2015 at 1:22 PM

alhamdulilah rezeki dapat merasa dari jauh hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 13, 2015 at 1:24 PM

alhamdulilah nk pergi jauh xtaw bila nk sampai

Reply
avatar
Jari Manis delete September 13, 2015 at 2:36 PM

x de lagi koleksi FM dari London...bestnya dapat FM..sepupu abg Ekin tu travel ke London or dia mmg keje jat sana

Reply
avatar
Jari Manis delete September 13, 2015 at 2:37 PM

coklat pahit? adus mmg x leh telan lah

Reply
avatar
Nina Mads delete September 13, 2015 at 3:12 PM

souvenir jauh tu .. hehehe. kalau pahit maknanya coklat asli. mesti mahal

Reply
avatar
Mummy Julia delete September 15, 2015 at 2:12 PM

Coklat pahit..? Bole telan ker?

Reply
avatar
Cik Ash delete September 15, 2015 at 5:03 PM

kak ekin pun xminat asal2 nya sekarang ada minat dah

Reply
avatar
Cik Ash delete September 15, 2015 at 5:06 PM

yup tahap kepahitan kalu london lagi tinggi tahap dia punya

Reply
avatar
Cik Ash delete September 15, 2015 at 5:08 PM

sedap bgi org boleh mkn hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 15, 2015 at 5:09 PM

benda comel kita simpan hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 15, 2015 at 5:10 PM

hihihihi best lam dapat FM ni

Reply
avatar
Cik Ash delete September 15, 2015 at 5:15 PM

kak farah tu la masa mkn tu memey pahit.. tu la duk terfikir gak ni coklat masakan kut..

Reply
avatar
Cik Ash delete September 15, 2015 at 5:18 PM

dia pergi tempat suami dia belajar sambil keje kat london

Reply
avatar
Cik Ash delete September 15, 2015 at 5:22 PM

yup pahit tapi ekin n abg telan jah hahahaha MIL xmau mkn

Reply
avatar
Cik Ash delete September 15, 2015 at 5:23 PM

rm14 kita sana mesti.mahal.kut

Reply
avatar
Cik Ash delete September 16, 2015 at 2:55 PM

Kita suami isteri telan jahhihihi

Reply
avatar
nhhas delete September 17, 2015 at 9:52 AM

waaahhhh best nya....

jom cik ash... kita ke LONDON...

#KeLondonKeKita

Reply
avatar
izzeyda delete September 18, 2015 at 4:09 PM

jauhnya ole2 tuh.. apapun best kan dapat ole2 nih.. tak suka coklat pahit, maunya susah nak telan..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post