TICKER

Monday, March 26, 2018

Dashing Elite Racer Hair Wax

Dashing Elite Racer Hair Wax  | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.

Hari itu Cik Ash ada request satu produk untuk lelaki jer hihihihi, lama gak tunggu dalam 2 minggu gak akhirnya sample Dashing Elite Racer Wax Hair selamat sampai..

Masa dapat tu tunjuk dekat suami untuk dia dia terkejut ingat Cik Ash beli ke, Cik Ash kata dapat free jer pun hahahaha, ooo dia iakannya. Cik Ash tengok produk ni sesuai untuk lelaki yang suka pakai helmet ataupun penunggang motosikal.

Dashing Elite Racer ini sesuai untuk pengguna motorsikal yang memakai helmet kerana membolehkan pengguna motorsikal dapat mengkekal rambut dengan pelbagai gaya sebab itu la tagline "Restyling Hair Wax".
 So untuk yang ada masalah rambut apabila memakai helmet boleh memcuba Dashing Elite Racer Hair Wax ya. Ni video dekat bawah ni



Kepada yang ingin mendapat produk percuma boleh la join http://www.sproutme.my hanya daftar free.. masukkan email inshaAllah nanti akan ada email barang yang boleh kita request.

17 comments:

  1. eh bagus gak ni..nak la jugak..hehe

    ReplyDelete
  2. Ehh.. Kalau gitu rmbut maintain pacak ke guane kak? Hihi

    ReplyDelete
  3. Kalau ada laki nanti boleh la zaza belikan hehe.. Jenama dashing ni mmg kegemaran ramai laki2 kan.. Zaza pun suka gak prduk dashing ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la suami akak suka guna dashing

      Delete
  4. dapat percuma eh..laju2 terkam hihi tq ekin bg info

    ReplyDelete
  5. Waa.. request sampel la ni eh.. mcm nk try je. Blh bg ddy dorang try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup aritu ada dalam sproutme keluar sample dia hantar email ekin request tunggu lama gak baru sampai 2 minggu hihihi

      Delete
  6. kalau kat kedai harganya berapa ni Ikin?Akak nak belikan untuk Mikhail..sekarang pandai dah nak keluar rumah dibedalnya wax ayah dia..hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg sample 15g jer.. kalau yang jual dekat kedai 70g rm7.95 ada tulis kat sample ni hahhahaha

      Delete
  7. Wah bagus juga nih dpt brg free..sy dh register dah tp de mjnan anjing..xkan nak apply kan...tgy jela brg lain yg sesuai

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti dia akan hantar email kalau ada sample apa yg boleh kita request.. tu yg makan anjing pada tahun lepas lagi hahahah ramai x request la tu masih ada jer

      Delete
  8. Ala rambut laki kita takde..hehehe..maknanya rambut kekal pacak kalai diabuat pacak erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha model kita x try lagi aduhai.. tengok video tu boleh buat style semula

      Delete
  9. Saya pun dapat Cik Ash, tapi tak buat review lagi.. huhu

    ReplyDelete