TICKER

Thursday, March 22, 2018

Birthday Giveaway by Mrs Pip

Birthday Giveaway by Mrs Pip | Assalamualaikum... Hai korang semua, apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat.. 




Birthday Giveaway by Mrs Pip

Sebelum masuk dapur untuk memasak Cik Ash sempat lagi join giveaway daripada rakan blogger saja-saja nak support giveaway rakan blogger kalau ada rezeki menang alhamdulilah kalau tak ada inshaAllah rezeki ada dekat lain. 

Giveaway yang Cik Ash join ini ialah Birthday Giveaway By Mrs Pip so kepada yang nak join giveaway ini boleh la klik banner dekat atas itu ya. 

Tarikh tutup giveaway ini pada 8 April 2018. masih ada masa lagi nak join giveaway ni taw. hadiah yang ditawarkan pun menarik. 












6 comments:

  1. goodluck sis :) nak join jugak lah :)

    ReplyDelete
  2. ray x sempat lagi nak join ni.

    klu sis x join lg, jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini jugak

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  3. goodluck! semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. tq join ga mrs pip dan gudluck ...:))

    ReplyDelete