Thursday, September 9, 2021

author photo
Jom Blogwaking #2 | Assalamualaikum...Hai.. selamat malam semua... malam ni Cik Ash tak ada nak tulis apa-apa saja  nak kongsi link untuk blogwalking blog rakan-rakan yang lain pulak sebelum dah kongsi Jom Blogwalking 1. 

Blogwaking



Malam ini Cik Ash nak blogwalking dekat blog  yang bertuah.Link mereka yang bertuah Cik Ash terjah sila tengok kat bawah ni... entri ringkas malam ni.. maaf nah.. 

1. Blog Cik Renex           
2. Blog Cik Tie                  
3. Blog Aienienka
4. Blog Tetikus Merah
5. Blog Mia Liana
6. Blog Azhafizah
7. Blog Abam Kie
9. Blog Syu Deris
10. Blog Hans Hanis

Malam ini Cik Ash jalan-jalan blogwalking 10 blog jer hihihi, nanti kalau masa nak blogwalking lebih ramai lagi. Jumpa lagi nanti, selamat malam ya semua.

This post have 17 komentar

avatar
Nor Ain Rusli delete January 19, 2016 at 7:52 AM

Wah2 boleh bw nie..
Jom singgah ke http://akukaudansesuatu.blogspot.com plak (=

Reply
avatar
babYpose delete September 9, 2021 at 9:16 PM

Bertuah yang tersenarai, jemput singgah blog saya. Terima kasih Cik Ash.

Reply
avatar
Syu Deris delete September 10, 2021 at 2:43 AM

😘💕Wah, mekaseh masukkan Syu dalam list untuk BW.

Reply
avatar
Abam Kie delete September 10, 2021 at 9:17 AM

bagus tu ekin. kena BW sokmo ke blog kwn2 agar persahabatan sesama blogger tu kekal. skrg ni dah ramai blogger yg sendu. jika rajin BW pasti mrka akan membalas kunjungan kita, kan?

Reply
avatar
Azhafizah MN delete September 10, 2021 at 10:17 AM

Datang membalas kunjungan. Terima kasih Cik Ash sudi jalan jalan singgah rumah saya dan masukkan dalam senarai :)

Reply
avatar
Dasir Rounin delete September 10, 2021 at 10:46 AM

Wah.. sebagai usaha mengenali lebih banyak blogger lain mmg patut selalu2 blogwalking ni..

Reply
avatar
Cik Ash delete September 23, 2021 at 8:43 AM

Insyaallah nanti Cik Ash singgah

Reply
avatar
Cik Ash delete September 23, 2021 at 8:45 AM

Betul tu Abam Kie, nak kena buatkan selalu BW ni baru org singgah blog kita kan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post