Thursday, April 7, 2016

author photo
Sample Free KOTEX ODOR-CARE


Hai korang semua... sebelum ni ekin ada join giveaway Kotex Odor Care dapat sample free alhamdulilah dah dapat pun... ekin kalau ikut bukan pengguna tegar kotex tapi bila dah ternampak sesuatu yang baru tentang kotex ni teringin nak cuba kan.. tengok iklan dekat televesion menarik sangat kotex baru sesuai dengan tagline "Atasi BAU TIDAK DIINGINI dengan kuasa ekstrak semulajadi".  

Dan hari ahad aritu sample free ni dah sampai wah teruja tengok memang bau wangi sangat kotex baru ni. dalam sample free kotex Odor Care terdapat  2 keping Kotex Natural Care Overnight Wing Daun Sirih dan 2 keping Kotex Fresh Liners Regular Daun Sireh. 


Kotex Odor Care mengandungi ramuan semulajadi dibuat dari pati tumbuhan mengawal bau dan mengelakkan kebocoran. terdapat dalam dua variasi haruman iaitu Daun Sirih dan Lavender. 

Kelebihan yang terdapat dari Kotex Odor Care ni ialah panjang 32cm , mengelakkan kebocoran masa period, sangat bagus menyerap bila kebocoran period tanpa ada bau dengan selesa nak kemana-mana. 


Terdapat pelbagai jenis pemakaian di waktu siang dan malam.. lepas ni anda lebih yakin dengan Kotex Odor Care tiada bau dan yakin dan selesa sangat.. sesuai sangat dengan Tagline Kotex Odor Care dalam video iklan "Hubungan lebih rapat dengan Kotex Odor Care Atasi Bau Tidak Diingini dengan KUASA Estrak Semulajadi..

Nantikan review dari ekin selepas ni.. hihihi

This post have 14 komentar

avatar
Sha Mohamed delete April 7, 2016 at 2:56 PM

sha pun dapat juga.. bau dia wangi..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete April 8, 2016 at 9:59 PM

hmmmmm... wangi ker?
ha ha ha...

Reply
avatar
el delete April 9, 2016 at 4:12 PM

tgh tgu diorg delivery hehe

Reply
avatar
Farrah MF delete April 9, 2016 at 6:04 PM

Baru2 ni dapat hamper Kotek odor care ni. Memang wangi kan,..

Reply
avatar
Farrah MF delete April 9, 2016 at 6:05 PM

*camner akak mengeja nih,...Kotex :)

Reply
avatar
Cik Ash delete April 9, 2016 at 8:01 PM

nanti dapat la tu hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 9, 2016 at 8:01 PM

xpe eja bnyi sama gak hahahaha

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete April 9, 2016 at 9:19 PM

Bau yg x diingini tu bau apa? Kah kah kah

Reply
avatar
izzeyda delete April 11, 2016 at 9:44 AM

rasa nak try, tapi bila dah bertukar ke cloth pad, hanya mampu melihat jelah.. hehehe..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 11, 2016 at 10:20 PM

kak eyda dah pakai cloth pad best dah tu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post