-->

Tuesday, September 22, 2015

author photo
Sample Free Beauxlim Lemon Mix Fibre Complex 


Assalamulaikum... 
Hai korang semua.. apa khabar untuk hari in, sihat ke..  entri autopost ni hihihi... sebenarnya ekin nak bagitaw la ekin ada dapat sample free Beauxlim Lemon Mix Fibre Complex ni.. 

Nak taw macam ner boleh dapat sample free ini... ekin selalu tengok iklan kat facebook tu bila ternampak boleh dapatkan sample free ekin gatal-gatal pergi klik dan ikut arahan dia nak dah siap isi done.. tunggu la barang tu sampai bila.. ekin dalam 2minggu baru sampai..


Masa sample barang ini ekin tak ada dirumah keluar ke sungai petani pergi rumah mak saudara tengok anak sepupu yang baru lahir.. jadi posman tinggal la surat cinta dia suruh pergi dekat pejabat pos karangan
your advertise here

This post have 23 komentar

avatar
Yanieyusuf.com delete September 22, 2015 at 8:39 AM

wahhh tak pernah isi.. lepas ni leh try utk sample free..

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 22, 2015 at 9:44 AM

Wah2, seronok tu dpt brg free :) nanti share kelebihan produk ni ye Kak Ekin :)

Reply
avatar
Afidah Azmi delete September 22, 2015 at 1:07 PM

wah...bagus ni..untuk buang sisa toksin dalam badan...nanti Ekin dah try..boleh share2 sikit testimoninya :-0

Anyway...fidah dah tukar blog yer..blog lama ada virus..

Reply
avatar
Zai Zamree delete September 22, 2015 at 2:27 PM

nk jugak hat free ni...ekekeke

Reply
avatar
Cik Rose delete September 23, 2015 at 8:15 AM

wahh syoknya... rezeki, rezeki :)

Reply
avatar
Cik Rose delete September 23, 2015 at 8:15 AM

baru perasan, JIhan ek modelnya ;)

Reply
avatar
Jari Manis delete September 23, 2015 at 10:26 PM

mudah nya nk dapat Ekin antara rajin or malas je kan

Reply
avatar
Farrah MF delete September 27, 2015 at 5:11 PM

Akak pun kalau ada produk yg berkenan bagi sample free, akak isi :)

Reply
avatar
Cik Ash delete September 27, 2015 at 9:40 PM

Kak ekin x try pun lg hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 27, 2015 at 9:41 PM

Yup tu la taw utk.buat toksin tak try guna lg

Reply
avatar
Cik Ash delete September 27, 2015 at 9:46 PM

Ekin ni sejak jadi.wife selalu nk.brg free hahaha

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 7, 2015 at 3:32 PM

aida tgk kerajinan.
most of the time ignore aje :)
unless brg yg ada memang guna...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post