Tuesday, September 22, 2015

author photo
Sample Free Beauxlim Lemon Mix Fibre Complex | Assalamualaikum... Hai korang semua, apa khabar untuk hari ini, seperti biasa entri autopost lagi, sebenarnya ekin nak bagitahu ekin ada dapat sample free Beauxlim Lemon Mix Fibre Complex ni. 


sample beauxlim



Nak tahu macam mana boleh dapat sample free ni, ekin kan selalu tengok iklan dekat facebook tu bila ternampak boleh dapatkan sample free, ekin pun pergi la gatal-gatal tangan klik dan ikut arahan facebook tu isikan maklumat dan siap tunggu la barang tu sampai bila. Ekin rasa dalam 2 minggu baru sampai.


Masa sample barang ni sampai, kebetulan masa tu ekin tak ada dirumah keluar ke sungai petani pergi rumah mak saudara tengok anak sepupu baru lahir, jadi posman tinggal la surat cinta dia suruh pergi ambil dekat pejabat pos karangan.

This post have 23 komentar

avatar
Yanieyusuf.com delete September 22, 2015 at 8:39 AM

wahhh tak pernah isi.. lepas ni leh try utk sample free..

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 22, 2015 at 9:44 AM

Wah2, seronok tu dpt brg free :) nanti share kelebihan produk ni ye Kak Ekin :)

Reply
avatar
Afidah Azmi delete September 22, 2015 at 1:07 PM

wah...bagus ni..untuk buang sisa toksin dalam badan...nanti Ekin dah try..boleh share2 sikit testimoninya :-0

Anyway...fidah dah tukar blog yer..blog lama ada virus..

Reply
avatar
Cik Rose delete September 23, 2015 at 8:15 AM

wahh syoknya... rezeki, rezeki :)

Reply
avatar
Cik Rose delete September 23, 2015 at 8:15 AM

baru perasan, JIhan ek modelnya ;)

Reply
avatar
Jari Manis delete September 23, 2015 at 10:26 PM

mudah nya nk dapat Ekin antara rajin or malas je kan

Reply
avatar
Farrah MF delete September 27, 2015 at 5:11 PM

Akak pun kalau ada produk yg berkenan bagi sample free, akak isi :)

Reply
avatar
Cik Ash delete September 27, 2015 at 9:41 PM

Yup tu la taw utk.buat toksin tak try guna lg

Reply
avatar
Cik Ash delete September 27, 2015 at 9:46 PM

Ekin ni sejak jadi.wife selalu nk.brg free hahaha

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 7, 2015 at 3:32 PM

aida tgk kerajinan.
most of the time ignore aje :)
unless brg yg ada memang guna...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post