-->

Thursday, March 1, 2018

author photo
Jawab Survey YouGov Boleh Dapat Duit | Assalamualaikum... Ha semua Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. 
https://2.bp.blogspot.com/-VH25y15kFsI/WbxjTdIE1lI/AAAAAAAAMSQ/PHKUDKt9orUAm2h6z0z3RCNmRqGRsqGVACLcBGAs/s1600/YouGov-Review.png

Cik Ash ada sharing entri berkenaan reedem kali pertama jawab survey YouGov aritu dekat blog ni, Alhamdulilah selama sebulan menunggu masuk dalam account paypal semalam dapat email daripada paypal dolar Singapura dah masuk dalam accout alhamdulilah rezeki dapat duit dalam dolar ok la kan. 


 


Kalau anda nak join jawab survey boleh jer join sebab ianya percuma tapi syarat kena rajin jawab survey la dapat point tu hihihihi.. kumpul-kumpul cukup 5000 point boleh la reedem duit paypal dan macam-macam lagi. Terasa nak join tak program jawab survey kalau rasa nak join jom daftar dekat SINI

Sebenarnya banyak lagi jawab survey online yang Cik Ash join diantaranya boleh anda rujuk dekat Jana Pendapatan Secara Online Jawab Kaji Selidik di dalam entri ada yang Cik Ash dalam proses untuk mengumpul point belum reedem lagi setakat ini hanya YouGov ni jer dulu.. 

Puas duk saja sambil buka facebook,blog, instagram, baca gosip-gosip terkini lebih baik ambik peluang join jawab survey kan masuk la jugak duit poket sikit. hihihihi... Cik Ash ni sambil-sambil jer join ni. 

So kalau anda teringin nak dapat duit rajin-rajin kan la diri itu jawab survey Yougov memang boleh dipercayai sebab buktinya Cik Ash dapat duit itu bila ditukar dengan nilai Malaysia dapat RM71.54.  Syok sangat rezeki melalui jawab survey ni.. 

Ok la Cik Ash nak undur diri dulu ya, kesihatan tak beberapa baik tertiba dalam mulut penuh dengan ulser. Nak makan tak berapa lalu sangat.
your advertise here

This post have 39 komentar

avatar
Puan syah delete March 1, 2018 at 8:36 AM

kak shaz ada dah regester kat sini.. tp ntah bila lah baru nak rajin jawap survey. email invitation sllu je dapat..haha

Reply
avatar
azlina_ina delete March 1, 2018 at 9:27 AM

wah..tahniah ekin.Byaran dalam SGD..best tu.. teruskan menjawab soal selidik ekin. Ina jawab satu soalan je pun, memang boring. Hihihihi.

Reply
avatar
Wani Sukarno delete March 1, 2018 at 5:06 PM

amboi sambil gossip2 heheh. tapi dia nak akaun paypal ke tu ..

Reply
avatar
Hans Hanis delete March 1, 2018 at 6:14 PM

saya ada daftar juga tapi dah lama tak dapat survey baru
haahha

Reply
avatar
ray delete March 1, 2018 at 6:34 PM

hai cik ash. ray singgah sini nak jemput join GA Ray kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

Reply
avatar
Abam Kie delete March 3, 2018 at 6:16 PM

abe kie pun dah join benda ni.

Reply
avatar
Linda delete March 5, 2018 at 11:41 PM

Kena jawab berapa soalan untuk dapat points tukar duit? Boleh bagi lebih info tak? TQ

Reply
avatar
Khir Khalid delete March 6, 2018 at 1:31 AM

Wahh tahniah.. alhamdulillah. Peluang yg baik menambah pendapatan melalui survey ni. Secara tak langsung membantu memberi maklumat yg diperlukan.. menarik :)

Reply
avatar
Em delete March 6, 2018 at 8:06 AM

I also have a YouGov account but belum dapat cash out. Sangat lama dah. Geramnya.

Reply
avatar
Sha Mohamed delete March 6, 2018 at 10:39 AM

Tahniah cik ash.. sha belum berjaya lagi redeem yang Yougov tu..

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:28 PM

Ekin banyak gak kak shaz time rajin jawab la malas buat x taw hahahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:28 PM

Sama2 ina..ekin time rajin ina malas buat x taw jer hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:29 PM

Ha ah dia nak account paypal

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:30 PM

Ni pun belum dapat survey lagi hahahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:31 PM

Untung tapi duit kena tenak dulu hahahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:31 PM

Bagus kan joi. Saja2suka boleh la

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:32 PM

Dia akan hantar email jawab survey nanti kena rajin buka email la

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:32 PM

Tq KK.. Ha ah betul tu dapat ilmu sikit2 bila selalu jwab survey ni

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:33 PM

Saya pun lama gak tenak awK.. Daripada 2015 lagi tahun ni baru boleh nak reedemnya

Reply
avatar
Cik Ash delete March 6, 2018 at 12:34 PM

Tq sha.. Ni pun lama gak nak.boleh reedem bertahun2 hahahaha

Reply
avatar
Qaseh Dalia delete March 6, 2018 at 1:42 PM

Wow jwb survey je pun dapat duit .. nanti qaseh cuba reg .. hee tq for share

Reply
avatar
dr-Life delete March 7, 2018 at 9:33 AM

Congratulation! I used too be very hardworking to play this survey questions but slowly I'm getting lazy... Hahaha...

Racheal

Reply
avatar
Blair Villanueva delete March 7, 2018 at 8:53 PM

This is interesting, we dont have this here in the Philippines. Ours are too stingy to give rewards for survey.

Reply
avatar
HALIMAH BINTI MUHIDEN delete March 7, 2018 at 11:02 PM

Tahniah..kak dulu pun suka joint servey ni tapi xbuat dah sbb kadang2 ada yg scam punya, semua dlm servey luar negeri

Reply
avatar
Sharon Lee delete March 9, 2018 at 4:07 PM

Looks like easy money to earn! I pun nak try the survey juga!

Reply
avatar
Amelie Yap delete March 11, 2018 at 3:24 PM

this is interesting! Earning dollar while doing survey!

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post