Monday, May 20, 2019

author photo
Segmen I Follow You, You Follow Me by Mya Rosli  | Santai-santai malam ni Cik Ash ambik peluang join giveaway jer malam ni.. Nak memeriahkan giveaway rakan blogger dan support mereka. 

  Segmen Follow 


Cik Ash dah join segmen ini. Jom la join segmen mudah ni.. Untuk yang menyertaikan segmen mereka akan dimasukkan ke dalam bloglist di Lovely Sunshine selama 3 bulan.
 
Untuk pengetahuan korang segmen ni akan tamat pada 31 Mei 2019. Jom korang memeriah segmen nak join klik jer banner dekat atas tu.

This post have 15 komentar

avatar
Ruqaiyah Amanina delete May 21, 2019 at 2:05 PM

good luck cik ash. hehe jom join segmen sy plak

http://www.naniena.com/2019/05/segmen-kad-raya-2019-nanienacom.html

Reply
avatar
Shikin Razali delete May 21, 2019 at 4:11 PM

Selamat bersegmen Cik Ash.. Oh ya! TAHNIAH kerana minggu nie Cik Ash terpilih untuk direview dalam jurnal saya..

https://www.shikinrazali.com/2019/05/sahabat-blogger-pilihan_21.html

Reply
avatar
Mardhiyyah Rosli delete May 24, 2019 at 10:19 AM

Terima kasih sudi join segmen ini. Senarai peserta saya dah update ya. :)

Reply
avatar
Sunah Sakura delete May 25, 2019 at 12:18 AM

salam singgah dari GA yang sama.. :)

Reply
avatar
AzianKhalil delete May 25, 2019 at 10:57 PM

Dari segmen yang sama datang ziarah...

Reply
avatar
Dilah delete May 27, 2019 at 3:07 PM

Assalamualaikum.. hai cik ash.. Saya datang bw sini dari segmen yg sama.. jemput singgah blog saya ye.. thanks..
http://www.ceriteraibu.com/2019/05/segmen-i-follow-you-you-follow-me-by.html

Reply
avatar
#JMBELOG delete May 29, 2019 at 7:38 AM

Singgah ramadhan

~ https://belogsjm.blogspot.com/2019/05/segmen-i-follow-you-you-follow-me-by.html

Reply
avatar
ismimaizura delete May 29, 2019 at 11:14 PM

Salam ramadhan cik ash..join segmen ni jgk..meh singgah blog :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post