BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Monday, May 20, 2019

Segmen I Follow You, You Follow Me by Mya Rosli

Segmen I Follow You, You Follow Me by Mya Rosli  | Santai-santai malam ni Cik Ash ambik peluang join giveaway jer malam ni.. Nak memeriahkan giveaway rakan blogger dan support mereka. 

  Segmen Follow 


Cik Ash dah join segmen ini. Jom la join segmen mudah ni.. Untuk yang menyertaikan segmen mereka akan dimasukkan ke dalam bloglist di Lovely Sunshine selama 3 bulan.
 
Untuk pengetahuan korang segmen ni akan tamat pada 31 Mei 2019. Jom korang memeriah segmen nak join klik jer banner dekat atas tu.

15 comments:

  1. good luck cik ash. hehe jom join segmen sy plak

    http://www.naniena.com/2019/05/segmen-kad-raya-2019-nanienacom.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen Cik Ash.. Oh ya! TAHNIAH kerana minggu nie Cik Ash terpilih untuk direview dalam jurnal saya..

    https://www.shikinrazali.com/2019/05/sahabat-blogger-pilihan_21.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join segmen ini. Senarai peserta saya dah update ya. :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari GA yang sama.. :)

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama datang ziarah...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. hai cik ash.. Saya datang bw sini dari segmen yg sama.. jemput singgah blog saya ye.. thanks..
    http://www.ceriteraibu.com/2019/05/segmen-i-follow-you-you-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  7. Singgah ramadhan

    ~ https://belogsjm.blogspot.com/2019/05/segmen-i-follow-you-you-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  8. Salam ramadhan cik ash..join segmen ni jgk..meh singgah blog :)

    ReplyDelete