Sunday, May 26, 2019

Rancangan TV Menarik Sempena Raya 2019

Rancangan TV Menarik Sempena Raya 2019 | Assalamualaikum...Hai korang maaf lama menyepikan diri dekat blog ni, bukan saja-saja nak menyepikan diri.Cik Ash sibuk sikit dengan urusan rumah belum siap sepenuhnya lagi, dengan ibu mentua sakit tua lagi.. Sory ya korang semua. Sebab tu dah lama diam menulis hari baru bersua nak kongsikan dengan korang semua rancangan yang menarik bersempenan raya 2019. 


Mesti la korang tak sabar antara rancangan tv yang bakal di tayangkan di kaca tv nanti. Jom kita usha-usha antara rancangan yang menarik dekat bawah ni :- 



Rancangan TV di dalam rangakian astro  

TV Show 

MeleTOP Raya 

Sepahtu Reunion Al Raya 2019 

Gegar Vaganza Raya Muzika

Geng Big Stage Beraya 

Cinta Overhaul Aidilfitri 

MLM Raya 2019 

Sepahtu Reunion Raya Gear 5 

Jihan Spooky Show 

Arena Panggang Marah-Marah Sayang 

Koleksi filem Malaysia dan luar negara 

Hantu Kak Limah 
Polis Evo 2 
Abang Long Padil 2
Pengabdi Setan 
Dukun
Train To Busan 
Kabhi Kushi Kabhi Gham  dan banyak lagi 

Drama Rantaian dan telefilem

Curi-Curi Cinta 
Setelah Lafaznya Akad 
Cerita Raya Luar Biasa
Cik Reen Encik Ngok Ngek Raya
Kan Ku Kejar Cinta Kamu Raya 


Manakala untuk rancangan TV Media Prima pulak ialah :- 

TV Show 
Drop The Beat Extra 
JKK Raya 2019 
Senang Terhibur Extra
Melodi Raya Genting
BBB Extra Raya 
Muzik-Muzik Raya

Drama Rantaian  dan telefilem istimewa raya 
Aku Tak Raya 
Raya Kali Ini
Syawal Untuk Semah
Pujaan Hati Kanda Raya 
Samad Tedung
Batik Zakiah 
Hantu Don
Derita Pia
Wakaf Dosa
Dosa Yang Tak Diiktiraf 

Program bual bicara dan majalah turut disajikan info-info yang menarik ialah :- 

Borak Kopitiam Raya
Malaysia Hari Ini Raya 
Raya Di Penjara 
Wanita Hari Ini Raya 
Tanyalah Ustaz Setulus Ikhlas 

Untuk bahagian filem-filem blockbuster pulak ada dari Malaysia sehinggalah ke luar antarabangsa. Antaranya ialah :-

Mael Lambong
J Revolusi 
Pulang 
Bahubali The Beginning 
Tomorrowland
Boiboiboy 
The Movie 
Dangal
KL Gangster 
KL Gangster 2
Abang Long Fadhil 
Avengers Age Of Ultron 
Bahubali Conclusion 
Riddick 

Semua rancangan tv dekat media prima Cik Ash tak tahu bila akan ditayangkan nanti Cik Ash update semula ya. hihihi... Jumpa lagi nanti bila ada mood masa Cik Ash updatde blog lagi.

7 comments:

  1. Banyak ceritanya tapi tak tahu sempat ke tak tengok :D

    Jom join segmen sy http://www.naniena.com/2019/05/segmen-kad-raya-2019-nanienacom.html

    ReplyDelete
  2. Oo.. banyak tu. Memang tak terlayan la

    ReplyDelete
  3. banyak citer raya... xdan nak tgk...

    ReplyDelete
  4. semua best2 tapi tak sempat la nak pegi beraya rumah saudara mara

    ReplyDelete
  5. banyaknya . time mana nak tengok ni ,hehe

    ReplyDelete