Sunday, October 23, 2022

author photo

 Pertama Kali Buat Agar-Agar Santan Pandan | Assalamualaikum.... Hai, sebenarnya pada 14 Oktober aritu Cik Ash terlebih rajin la buat pencuci mulut Agar-Agar Lumut yang dah lama Cik Ash nak buat tetapi takut tak menjadi. Alhamdulilah percubaan pertama Cik Ash menjadi dapat pujian daripada mok mentua hihihi. 


agar2 santan



Kebetulan aritu nak melawat mok dekat Hospital, tu la terlebih rajin buat agar-agar ni mana la tahu mok nak makan, mulut orang tua dia suka agar-agar ni bila sakit kan. Untuk pengetahun buat rakan blog tolong doakan mok mentua Cik Ash cepat sembuh baik, Dua kali masuk wad bulan ni disebabkan masalah kesihatan Asma dia teruk menyebabkan oksigen berkurang. 


Resepi Agar-Agar Santan ni Cik Ash tengok dekat blog Azie Kitchen. Terima kasih buat kak azie pengkongsian resepi yang mudah faham alhamdulilah menjadi kejadiannya. 


ARTIKEL MENARIK KHAS UNTUK ANDA:

👉 Buat Agar-Agar Cara Paling Mudah

👉 Resepi Puding Karamel Tanpa Telur

👉 Resepi Puding Cream Cracker


Ok la korang itu jer nak kongsi hihihi, jumpa lagi nanti kalau ada idea dan mood nak menulis Cik Ash tulis entri dekat blog ya. Jumpa lagi. 


This post have 6 komentar

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post