Monday, July 3, 2017

author photo
Keputusan Pemenang Giveaway Annivesary Dan Duit Raya By Cik Ash | Assalamualaikum...Hai korang , apa khabar , cik ash ucapkan  Selamat Hari Raya kepada rakan-rakan semua.. dah beraya kita hihihihi.. 



Syukur Alhamdulilah akhirnya giveaway yang cik ash buat dekat blognya tamat sudah seramai 64 orang yang join pernyertaan giveaway ini..kalau ikut 65 orang masa awal ekin chek satu link blog ada entri tu.. selepas itu ekin ada baca komen daripada kawan kata ada link entri tak wujud so ekin double chek memang ada satu blog tak wujud link entri giveaway ini.  

Baik la ini dia keputusan pemenang yang korang tunggu itu sila chek no pernyertaan di SINI


Cash RM50

1.    (Penaja Mia Liana) 
http://mama3danish.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html

2.  (Penaja Lokman Amirul)
http://maszull.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html



3. Cash RM30 (Penaja Cik Pinz)

http://umifuzy.blogspot.com/2017/06/giveaway-anniversary-dan-duit-raya-by.html


4. Cash RM20 (Penaja Cik Ash)
http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html

Top Up RM 10 

5.  Penaja Murni Alysa
http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html

6. Penaja Murni Alysa  
https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-annivesary-dan-duit-raya.html

7. Penaja Busyra Takiyudin
https://alyamaisarahxo.blogspot.my/2017/05/giveaway-annivesary-dan-duit-raya.html

Top Up RM5 

8. Penaja Cik Kejupenyet
http://aimanziyad.blogspot.my/2017/05/giveaway-annivesary-dan-duit-raya.html

9. 1 Set Kerongsang (Penaja Cik Kejupenyet)


http://herneenazir.com/2017/05/31/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by-cik-ash/

10. Tudung (Penaja MamaDarwiish)
https://azraq-hydrangea.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html

Eyeliner ( Penaja FarahGlanzdotcom)

11.   
https://colouroflifek.blogspot.my/2017/05/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html



12.  
https://aunilieyana.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya.html



13. 
http://jnjikita.blogspot.my/2017/05/giveaway-annivesary-dan-duit-raya.html




Cermin 2 in 1 (Penaja Cik Ash

14.  
http://vitaminwawa.blogspot.my/2017/06/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html




Watermark  (Penaja Cik Ash)

15.  
http://www.tengkubutang.com/2017/05/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html

Tahniah kepada 15 pemenang yang join Giveaway Cik Ash ini.. so yang mana tak berjaya jangan kecewa ya insyaAllah nanti akan ada lagi giveaway dekat blog cik ash.. 

Kepada semua pemenang di atas, anda perlu dikehendaiki memberi maklumat detail di no (whatsapp) sehingga 8 Julai 2017. Kegagalan anda memberi maklumat demikian cik ash akan membuat cabutan pemenang lagi sekali. Maklumat  yang diperlukan adalah di bawah ini :- 

1. Nama Penuh : 
2. URL link Blog yang join :
3.No HP dan jenis Telco [bagi pemenang topup]
4. Nama bank dan no akaun simpanan [bagi pemenang wang tunai] 
5.Alamat [bagi pemenang barangan pos] 
7. Jenis hadiah yang dimenangi 
8. Nama Penaja

Sekian terima kasih kepada semua yang menjayakan giveaway ini.. Jumpa lagi di giveaway yang akan datang.. 

This post have 23 komentar

avatar
Lin Liena delete July 3, 2017 at 9:57 AM

wah...alhamdulilah...tak sangka sangka sangat tersenarai disini...terima kasih cik ash dan penaja

Reply
avatar
Ciktie delete July 3, 2017 at 9:59 AM

Alhamdulillah, terpilih la.. tahniah pada semua yang menang

Reply
avatar
maszull delete July 3, 2017 at 10:01 AM

assalamualaikum cikash...alhamdullilah...terima kasih ada juga nama mama kat atas ni...tahniah pd semua yg berjaya...
** Mama Maszull

Reply
avatar
Auni delete July 3, 2017 at 10:33 AM

alhamdulillah. terima kasih

Reply
avatar
Hernee Nazir delete July 3, 2017 at 11:43 AM

alhamdulillah rezeki pemenang no.9.. thanks cik ash n cik kejupenyet.. tahniah utk semua pemenang.

- Hernee Nazir -

Reply
avatar
Tengkubutang delete July 3, 2017 at 12:02 PM

alhamdulillah dapat hadiah watermark.. yang ni macam mana nak contact ye?

Reply
avatar
Shad delete July 3, 2017 at 12:46 PM

Tahniah semua pemenang..

Reply
avatar
Azlina delete July 3, 2017 at 12:56 PM

TAHNIAH PD YG BERJAYA...

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 3, 2017 at 1:12 PM

Tahniah kepada semua pemenang..

Reply
avatar
cikpinz delete July 3, 2017 at 2:57 PM

Tahniah kepada semua pemenang

Reply
avatar
Cik Ash delete July 3, 2017 at 4:02 PM

whatsapp dekat no atas tu

Reply
avatar
Maria Firdz delete July 3, 2017 at 4:21 PM

Tahniah kepada pemenang... Tak sempat nak join...

Reply
avatar
Wani Sukarno delete July 3, 2017 at 4:49 PM

alhamdulillah syukur .. terima kasih cik Ash sudi anjurkan giveaway ini.. tahniah juga pemenang yang lain.. yang tak menang jangan kecewa.. ada lagi rezeki yang tengah menanti :))..

Reply
avatar
Admin delete July 3, 2017 at 4:51 PM

tahniah kepada pemenang

Reply
avatar
Sayidah Napisah delete July 3, 2017 at 5:07 PM

tahniah pada para pemenang :D

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete July 3, 2017 at 9:06 PM

tahniah pda smua pmenang.. sy tunggu detail pmenang.. :)

Reply
avatar
Mama aiman delete July 4, 2017 at 3:06 PM

alhamdulillah...baru jumpa..hehe...
terima kasih dan tahniah kepada semua pemenang..

Reply
avatar
Fuzy Hamid delete July 4, 2017 at 11:31 PM

Alhamdulillah...terima kasih Cik Ash dan penaja...semoga cik Ash dan penaja dimurahkan rezeki selalu

Reply
avatar
Kak Wawa delete July 6, 2017 at 8:02 AM

yeay, menang alhamdulillah..:)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post