TICKER

Friday, December 19, 2014

"Ini Entry terbaik 2014''


Klik Banner Untuk Join

Tarikh tutup: 25 Disember 2014 

Hai Blogger... ekin ada join segmen ni yang dibuat oleh blog Diana Rashid... Segmen beliau tentang Ini Etry Terbaik 2014... seperti mana yang kita taw... dah tak lama kita nak melangkah ke tahun baru 2015 kan.. sepanjang tahun 2014 ni menulis di blog mesti la ada post yang begitu istimewa buat ekin yang tak dilupai yang ekin ingin kongsi kepada rakan-rakan ekin ni...  Ok berbalik kepada segmen ni... 2 entry yang begitu istimewa buat ekin adalah entry ini 



Kenapa 2 entry begitu bermakna dan istimewa buat ekin... nak taw kisah selajutnya singgah la baca 2 entry di atas tu... hihihihi...

14 comments: