Wednesday, December 3, 2014

author photo
Kata Kunci Blog Cik Ash #1 |Assalamualaikum...Hai.... sempat lagi nak update blog sebelum pergi goreng ayam masa minyak untuk suami makan nanti.. hihihi... nak share kata kunci carian dekat blog ekin jer.... sory entry yang ringkas ni jer.... 





Antara keyword yang melekat carian pengunjung di blog tengok dalam gambar di atas itu. selamat makan dinner untuk malam ni.... Minum makan malam ekin malam ni Tumis Timun Air dan Ayam Goreng Minyak... 


This post have 2 komentar

avatar
Norihanyusuf delete December 8, 2014 at 9:31 AM

Ramai jugak orang duk mencari kat blog Ekin yer

Reply
avatar
Cik Ash delete December 8, 2014 at 7:56 PM

@mama 3farhanah

tu la tak pernah pun chek kata kunci aritu gatal2 tangan chek.. hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post