TICKER

Wednesday, December 3, 2014

Kata Kunci Blog Cik Ash #1



Hai.... sempat lagi nak update blog sebelum pergi goreng ayam masa minyak untuk suami makan nanti.. hihihi... nak share kata kunci carian dekat blog ekin jer.... sory entry yang ringkas ni jer.... 

selamat makan dinner untuk malam ni.... 


Minum makan malam ekin malam ni Tumis Timun Air dan Ayam Goreng Minyak... 

Gambar tak ambik pun... sory... hihihihi

2 comments:

  1. Ramai jugak orang duk mencari kat blog Ekin yer

    ReplyDelete
  2. @mama 3farhanah

    tu la tak pernah pun chek kata kunci aritu gatal2 tangan chek.. hihihi

    ReplyDelete