Friday, December 19, 2014

author photo

Klik Banner Untuk Join

Tarikh tutup: 25 Disember 2014 

Hai Blogger... ekin ada join segmen ni yang dibuat oleh blog Diana Rashid... Segmen beliau tentang Ini Etry Terbaik 2014... seperti mana yang kita taw... dah tak lama kita nak melangkah ke tahun baru 2015 kan.. sepanjang tahun 2014 ni menulis di blog mesti la ada post yang begitu istimewa buat ekin yang tak dilupai yang ekin ingin kongsi kepada rakan-rakan ekin ni...  Ok berbalik kepada segmen ni... 2 entry yang begitu istimewa buat ekin adalah entry ini 



Kenapa 2 entry begitu bermakna dan istimewa buat ekin... nak taw kisah selajutnya singgah la baca 2 entry di atas tu... hihihihi...

This post have 14 komentar

avatar
Puteri Kenari delete December 19, 2014 at 11:51 AM

datang dari segmen sama nak terjah post terbaik cik ash.

Reply
avatar
Shad delete December 19, 2014 at 12:38 PM

teristimewa...
selamat bersegmen akak.. :D

Reply
avatar
AyuInsYiraH delete December 19, 2014 at 4:39 PM

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

Reply
avatar
Fadzi Razak delete December 19, 2014 at 6:27 PM

Nak join jugak lah segmen ni. oh and, selamat bersegmen! :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post