TICKER

Tuesday, November 8, 2016

Keywords Blog Cik Ash #24


Keywords Blog Cik Ash #24 |  Assalamualaikum... Hai korang semua.. ni ekin nak share keyowords untuk bulan Oktober aritu tengok gambar dekat atas tu... Ada yang sedang cari Drama Patahnya Sebelah Sayap Paling Win dalam carian dekat blog ekin ni, diikuti dengan 7 hari mencintaiku , kena tempias drama Patahnya Sebelah Sayap.


                             
                                
Manakala di nuffnang pulak carian di blog ekin kebanyakan drama dan yang paling ekin suka nama Projek Blogger Utara  telah dikenali alhamdulilah.. biarpun diri ini tak banyak menghadirikan diri untuk join review Family PBU.. ekin hanya mampu support dari jauh saja.... 

6 comments: