TICKER

Thursday, March 1, 2018

Dapat Nilai Dolar USD Singapura Hasil Jawab Survey Online

Dapat Nilai Dolar USD Singapura Hasil Jawab Survey Online | Assalamualaikum... Ha semua Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. 


Cik Ash ada sharing entri berkenaan reedem kali pertama jawab survey YouGov aritu dekat blog ni, Alhamdulilah selama sebulan menunggu masuk dalam account paypal semalam dapat email daripada paypal dolar Singapura dah masuk dalam accout alhamdulilah rezeki dapat duit dalam dolar ok la kan. 

https://2.bp.blogspot.com/-VH25y15kFsI/WbxjTdIE1lI/AAAAAAAAMSQ/PHKUDKt9orUAm2h6z0z3RCNmRqGRsqGVACLcBGAs/s1600/YouGov-Review.png 

Kalau anda nak join jawab survey boleh jer join sebab ianya percuma tapi syarat kena rajin jawab survey la dapat point tu hihihihi.. kumpul-kumpul cukup 5000 point boleh la reedem duit paypal dan macam-macam lagi. Terasa nak join tak program jawab survey kalau rasa nak join jom daftar dekat SINI

Sebenarnya banyak lagi jawab survey online yang Cik Ash join diantaranya boleh anda rujuk dekat Jana Pendapatan Secara Online Jawab Kaji Selidik di dalam entri ada yang Cik Ash dalam proses untuk mengumpul point belum reedem lagi setakat ini hanya YouGov ni jer dulu.. 

Puas duk saja sambil buka facebook,blog, instagram, baca gosip-gosip terkini lebih baik ambik peluang join jawab survey kan masuk la jugak duit poket sikit. hihihihi... Cik Ash ni sambil-sambil jer join ni. 

So kalau anda teringin nak dapat duit rajin-rajin kan la diri itu jawab survey Yougov memang boleh dipercayai sebab buktinya Cik Ash dapat duit itu bila ditukar dengan nilai Malaysia dapat RM71.54.  Syok sangat rezeki melalui jawab survey ni.. 

Ok la Cik Ash nak undur diri dulu ya, kesihatan tak beberapa baik tertiba dalam mulut penuh dengan ulser. Nak makan tak berapa lalu sangat.

40 comments:

  1. kak shaz ada dah regester kat sini.. tp ntah bila lah baru nak rajin jawap survey. email invitation sllu je dapat..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin banyak gak kak shaz time rajin jawab la malas buat x taw hahahaha

      Delete
  2. wah..tahniah ekin.Byaran dalam SGD..best tu.. teruskan menjawab soal selidik ekin. Ina jawab satu soalan je pun, memang boring. Hihihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 ina..ekin time rajin ina malas buat x taw jer hahaha

      Delete
  3. amboi sambil gossip2 heheh. tapi dia nak akaun paypal ke tu ..

    ReplyDelete
  4. saya ada daftar juga tapi dah lama tak dapat survey baru
    haahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pun belum dapat survey lagi hahahaha

      Delete
  5. hai cik ash. ray singgah sini nak jemput join GA Ray kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Untung tapi duit kena tenak dulu hahahaha

      Delete
  7. abe kie pun dah join benda ni.

    ReplyDelete
  8. Kena jawab berapa soalan untuk dapat points tukar duit? Boleh bagi lebih info tak? TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia akan hantar email jawab survey nanti kena rajin buka email la

      Delete
  9. Wahh tahniah.. alhamdulillah. Peluang yg baik menambah pendapatan melalui survey ni. Secara tak langsung membantu memberi maklumat yg diperlukan.. menarik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq KK.. Ha ah betul tu dapat ilmu sikit2 bila selalu jwab survey ni

      Delete
  10. I also have a YouGov account but belum dapat cash out. Sangat lama dah. Geramnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun lama gak tenak awK.. Daripada 2015 lagi tahun ni baru boleh nak reedemnya

      Delete
  11. Tahniah cik ash.. sha belum berjaya lagi redeem yang Yougov tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sha.. Ni pun lama gak nak.boleh reedem bertahun2 hahahaha

      Delete
  12. Wow jwb survey je pun dapat duit .. nanti qaseh cuba reg .. hee tq for share

    ReplyDelete
  13. Wow!! Congratulation!! that is such a great opportunity to increase the survey.

    ReplyDelete
  14. Congratulation! I used too be very hardworking to play this survey questions but slowly I'm getting lazy... Hahaha...

    Racheal

    ReplyDelete
  15. This is interesting, we dont have this here in the Philippines. Ours are too stingy to give rewards for survey.

    ReplyDelete
  16. Tahniah..kak dulu pun suka joint servey ni tapi xbuat dah sbb kadang2 ada yg scam punya, semua dlm servey luar negeri

    ReplyDelete
  17. Looks like easy money to earn! I pun nak try the survey juga!

    ReplyDelete
  18. this is interesting! Earning dollar while doing survey!

    ReplyDelete