Thursday, April 4, 2019

Biodata Kathryn Bernardo Pelakon The Promise

Biodata Kathryn Bernardo Pelakon The Promise | Sekarang dekat blog Cik Ash ni ramai yang sedang mencari mengenai pelakon filipina Kathryn Bernardo ini, dan korang mungkin juga termasuk salah satu diantaranya, Mermula tengok dekat carian tu siapa Kathryn ni hahaha, bila buat research baru tahu dia adalah pelakon drama filipina yang popular pada tahun 2015 menerusi drama The Promise.



Di dalam artikel ini, Cik Ash nak kongsikan biodata Kathryn Bernardo yang memang popular masa kini sebab kalau tak silap Cik Ash drama ini sedang diulangtayang semula dekat astro prima sebab tu ada yang sedang mencari biodata ni. Berikut adalah biodata beliau dekat bawah ini :- 

Nama : Kathryn Bernardo 
Tarikh Lahir : 26 Mac 1996
Agama : Iglesia ni Cristo
Kerjaya : seorang penyanyi 
Bilangan adik beradik :Anak yang bongsu daripada empat adik beradik
Ibubapa : Teodore C. Bernardo dan Luzviminda M. Bernardo 
Belajar : Operation Brotherhood Montessori Center Inc 
Jurusan : Pemasaran di Kolese Enderun Taguig 
Aktif berlakon : sejak tahun 2003 yang lalu 
Warna kegemaran : warna kuning
Twitter : @bernardokath http://www.twitter.com/bernardokath

Di atas secara ringkas biodata Kathryn Bernardo pelakon drama the promise ni, selamat membaca kepada korang ada mencari biodata beliau ya. Jumpa lagi entri yang lain nanti ya. 

2 comments: