TICKER

Thursday, January 4, 2018

Dapat Voucher VVIP Tonton

Dapat Voucher VVIP Tonton Selama Sebulan | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.


Alhamdulilah rezeki cik ash lagi ni yang tahun lepas punya hahahaha baru nak update dekat blog ni, baru-baru cik ash ada join giveaway untuk dapat Voucher VVIP Tonton. Cik Ash ni join la jer la mana la taw ada rezeki dapat kan.. tak sangka rezeki memihak kepada cik ash dapat jugak.

Sebenarnya cik ash dah lama jadi ahli tonton ni daripada tahun berapa tak ingat dah, hihihihi.. sebelum ni nak tengok cerita apa guna komputer jer pun, loni dah canggih dekat handphone dah boleh layan cerita dekat tonton ni. cerita dekat tonton macam-macam cerita ada tak taw nak pilih yang mana.lagipun register free jer pun.

Disebabkan boleh voucher ni cik ash apa lagi gunakan la tengok drama yang dah lama ditayangkan di tv sebelum ni tapi kalau nak tonton drama ni kena guna vvip membership, kebetulan sangat la cik ash dapat voucher ni apa lagi marathon la tengok drama lama hahahahaha.. memang ralik la tengok lakonan pelakon lama-lama seperti ahmad idham, umi aida, haliza misbun, dan ramai lagi la. tambah-tambah pengarah mohd noor kadir pengarah yang popular pada tahun lalu. drama lama ni memang best sangat. ada tak pengarah akan buat drama macam ni tak yah ikut novel hahahha.. saja-saja cik ash ni..

Ok la itu jer cik ash nak bercerita dekat korang siapa tak suka bila dapat voucher free ni kita guna sebaik mungkin tak ada dapat tak guna rugi sahaja kan.. mana taw pr tonton tengok entri cik ash berminat berkolabarasi bagi voucher free lagi ke dekat cik ash hahahaha.. ada-ada jer..

14 comments:

  1. rezeki tahun baru ni..tahniah ya

    ReplyDelete
  2. try juga register tonton tapi selalu jadi error..taktau la nak buat cmna lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Wahh, bestnyer dapat voucher free.

    ReplyDelete
  4. wahh cik ash. rezeki tahun baru. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  5. Seronoknya dapat voucher percuma ni .. sapa yg tak nak kan

    ReplyDelete
  6. Amboi kak.. Puas la dpt tgk mcm2 cite kat situ.. Hihi.. Kalau tak ada sapa teman tonton.. Meh zaza adee.. Hihihi :p

    ReplyDelete
  7. Cik en pon.. dpt 2 vouchee.. bg adik 1.. jenuh nk tgk.. ahahha

    ReplyDelete
  8. Tahniah ekin
    Pasni sng lah nak tgk mcm2 cerita kan

    ReplyDelete
  9. Drama lama la yang best tengok kan. Nama yang cik ash sebut tu semua legend haha

    ReplyDelete
  10. Samalah menang voucher tonton nih tp xberkesempatan tgk lg

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat voucher tonton. Layanzz!

    ReplyDelete
  12. rezeki sis lah tahun ni..dapat free.

    ReplyDelete